"Забравила съм какво е било": Тита с първи коментар за Недко, съсипа го с думи

2 440 22.09.2022

Music Virals

Тита, едно от звездните попълнения в журито на новото шоу на NOVA "Звездите в нас", претърпя доста промени в живота си. Певицата рязко смени музикалния жанр, хвана си гадже, а след това се разделиха.

Това лято стана ясно, че Тита и Недко Николов са сложили край на връзката си, но без да съобщават подробности за решението им. Недко даде кратко интервю, в което потвърди, че са се разделили, но са запазили отношенията си. Таблоиди обаче писаха, че Недко малтретирал изпълнителката, а малко по-късно самата тя публикува своя снимка, на която два от пръстите на ръката ѝ са бинтовани. 

Виж още: Колкото повече, толкова по-добре: Венелин Кондаков се изфука с бизнес за милиони

Боецът опроверга клюките, че е посягал на Тита, а бинтовете били, защото си счупила ноктите. Звездата така и не коментира темата и не отхвърли слуховете за физическа саморазправа. В интервю за "На кафе" Тита все пак сподели, че вече е отворила напълно нова страница в живота си.

"Забравям за хората, че са съществували, че са били в моя живот. Това не знам дали е добро или лошо, не изтривам само лошите моменти, изтривам и хубавите – все едно този човек не е бил никога в живота ми, така че дори не си спомням честно казано", сподели тя и провокира коментари, че думите ѝ са отправени директно към Недко Николов.

Виж още: Хейтъри нападнаха Папи Ханс: "Това парче е долно, евтино, излишно"

Наскоро се заговори, че Тита вече има нов спътник в живота си, който на този етап тя все още пази в тайна. Звездата сподели, че е много щастлива в момента, влюбена е и се наслаждава на новата си половинка.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Още от Music Virals