VBox7 logo

Не семейство, а истинска мечта! Боксьорът Тервел Пулев има наистина всичко!

8 198 25.10.2019

Боксьорът Тервел Пулев рядко привлича вниманието на медиите с нещо различно освен бокса. Последните му медийни прояви бяха свързани с мистериозните обстоятелства около смъртта на Борис Станчов в Албания. 

И причина Тервел да присъства в медиите като цяла просто... няма! Боксьорът се представя отлично на ринга, а в личен план всичко е като по учебник:

Тервел Пулев е по-малкият брат в боксовото му семейство. Кубрат Пулев, както се знае, е негов брат, а техен баща е Венко Пулев - боксов шампион. Но Тервел отдавна има свое собствено, прекрасно семейство:

Виж още: Нежно послание от силен мъж: Тервел Пулев с любов за жена си

Със съпругата му Диана Ненова имат две прекрасни момчета, които продължават традицията с имената в семейство Пулеви и ги кръщават на велики български владетели - Калоян и Аспарух.

Виж още: Кубрат Пулев качи своя детска снимка и проговори за... мотивацията?!

Диана Ненова също е спортист, тя е волейболистка в отбора на ЦСКА. Е, вече не чак толкова активна, но причината за това е наистина важна:

Двамата не са вдигали сватба, но се обичат повече, отколкото много други женени двойки. Признават обаче, че не са романтични.

Виж още: Андреа призна кой е сложил край във връзката с Кобрата и даде ценен житейски съвет

Макар че в интервю Диана споделя, че в Тервел обича и това, което я дразни. 

Двамата не се карат и много внимават в примерите, които дават на двете си дечица. Учат ги преди всичко на търпение и уважение.

Иначе историята на Тервел и Диана е известна - двамата се познават от спортното училище на ЦСКА, а всичко се случило на лагер в Белмекен. 

Целунали се след бас, а по-късно разбрали и, че се обичан. В момента единственото, за което мечтаят, е да си останат неразделни.

8 198 25.10.2019

Още от Sports Virals