VBox7 logo

Да събереш бившия и настоящия? Николета Лозанова го направи и стана луд купон

10 345 23.12.2019

Всички знаем как е с разделите. След тях, колкото и да ти е бил близък човекът, просто искаш да го превъзможнеш, за да продължиш напред с живота си. Е, не точно така е с плеймейтката Николета Лозанова и мъжете в нейния живот.

Виж още: Звездна мацка остана без гадже: Дъщерята на Ванко 1 заряза популярен футболист

Николета Лозанова е щастливо влюбена във вратаря Ники Михайлов. Двамата подновиха връзката си през ноември 2017 г. Преди това тя беше омъжена за футболиста Валери Божинов, като двамата имат и дъщеричка - Никол.

Виж още: Дъщеричката на Николета Лозанова - на 7 г.! Момиченцето с бутиково парти

Преди връзката си с Валери Божинов, Николета имаше връзка отново с Ники Михайлов, който от своя страна пък беше прекъснал 4-годишна връзка с поп-фолк певицата Алисия. Тя също имаше връзка с Валери Божинов, като двамата имат син, 12-годишният Валерко.

Виж още: Шок в Instagram: Николета Лозанова уплаши феновете!

Но въпреки че Алисия като че ли не е чак толкова близка с двамата, Николета Лозанова демонстрира приятелски отношения и с Валери Божинов. Така например тя, заедно с дъщеря им Никол, него и бившата му половинка Биляна Дол бяха заедно на почивка в Дубай. Е, за добрите отношения сръбкинята заяви, че е "отговорна", но приятелството е факт и снимка от последните дни го доказва:

Виж още: Училището - топ приоритет за дъщерята на Анелия! Ивон Динева е прекрасно момиче

Няма повече подробности за обстоятелствата около снимката, но от текста около нея става ясно, че Николета, Валери и Ники са отишли заедно да обядват. Е, Николета не се е снимала, но пък очевидно е добър фотограф.

10 345 23.12.2019

Още от Уеб Цитати