VBox7 logo

Есента дойде, а родните знаменитости стегнаха куфарите! Кой къде отиде?

3 751 01.10.2019

Няма нищо по-сигурно от есента, когато дойдат първите дни на октомври. До края на годината остават под 100 дни, а ние вместо да се крием от слънцето, с усмивка се радваме на последните му топлещи лъчи. 

Есента сложи края на летните и морски почивки на родните знаменитости, за да се отправят към есенните си дестинации. Кои местенца избраха някои от най-популярните лица у нас?

Преслава

Певицата беше и в Рим, за което вече разказахме, но между участията намери време и за нова дестинация и то на часове от София - Истанбул. 

Андреа, Моника Валериева и Азис

Триото също се озова в Истанбул по едно и също време. Заведоха ги различни поводи. Моника май е при естетични хирурзи (или поне това става ясно от сторитата ѝ), Азис е на участие, а за Андреа нямаме идея.

Цветелина Янева

Певицата също като Преслава беше в Рим, но след това отиде в Лондон. Защото какво по-есенно от английската столица!

Наталия Кобилкина

Сексоложката пътува доста покрай работните си ангажименти, но есента конкретно посрещна в Германия.

Семейство Петканови

Даниел и Александра Петканови намериха време покрай работните си ангажименти да отидат до Барселона. 

Нора Недкова

Скандалната плеймейтка наскоро навърши 26 години, като посрещна празника в Сицилия. Малко преди това и тя беше в Истанбул, като медиите спекулираха около това кой я е завел там.

Диляна Попова

Календарът на модела е изключително наситен със събития и ангажименти. Последните я отведоха в Австралия, а след това и в Солун.

3 751 01.10.2019

Още от VIP Box