VBox7 logo

Каква е тайната на перфектната форма на първите дами? Ето как се хранят!

8 135 26.08.2019

 

Ако сте проследили поне с едно око новинарския поток, вероятно сте разбрали, че във Франция се провежда среща на страните от Г-7.

Г-7 включва седемте икономически най-големи държави, а на срещата присъстват лидерите на съответните страни. 

С тях обаче бяха и техните половинки или поне повечето от тях. Разбира се, всички обсъждаха техните тоалети, аксесоари, език на тялото. И за поредна година всички са обединени около едно - те изглеждат перфектно.

Затова се и зачудихме: Как се хранят първите дами? Спазват ли някакви режими?

Мелания Тръмп

Денят на Мелания започва с богата на фибри закуска - овесени ядки и смути. През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Подобно на съпруга си обаче, и Мелания признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, но често похапва и бургери с картофки.

Брижит Макрон

Тя е на 65 г., но всички са впечатлени от това колко млада изглежда! Нейният хранителен режим е сравнително прост. Яде сезонни плодове и зеленчуци в големи количества. Като типична французойка, обича хубавите вино и сирена. 

Софи Трюдо

Тя не беше на срещата на Г-7, но често присъства в канадските медии. Наскоро тя разказа за битката си с булимията, влиянието на известните личности и натиска на обществото. Днес тя не спазва специфична диета, просто се придържа към храни, за които се знае, че са здравословни.

Бонус: Ангела Меркел

Въпреки че в тази статия говорим за първите дами, няма как да не споменем може би най-влиятелната жена в съвременната политика - германският канцлер. От скоро тя е заменила любимите си вурстове и бисквитки със сурови моркови и зелени чушки. 

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

8 135 26.08.2019

Още от Уеб Цитати