Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?

9 344 20.06.2022

Цвети К

Тук споделям опита ми в живота и това, което се случва по цели нощи в най-хитовите софийски клубове и VIP локации, но една случка наскоро ме накара да си припомня за първия ми път. Близка приятелка ми сподели, че никога не е правила секс без презерватив и още куп неща, за които аз й казах, че ако не ги е опитвала значи наистина не е живяла. Тя полюбопитства кога е бил първият ми път и аз се върнах назад към една от любимите ми истории.

via GIPHY

Бях на 18 години и с родителите ми живеехме в голяма къща в родния ми град. Баща ми отдавна се славеше в града като един от най-перспективните бизнесмени и вкъщи на вечеря редовно идваха различни хора, някои от който в момента са доста известни в строителния бранш. Няма да забравя, че още тогава по-младите му съдружници ме заглеждаха заради високия ми ръст, красиво тяло и невинно изражение, но аз въобще не им обръщах внимание, защото за мен това бяха просто чичковци приятели на баща ми.

via GIPHY

Имах си гадже в училище, но още не бях правила секс макар игричките ни с него често да излизаха от контрол. Беше август месец и в една петък вечер баща ми очакваше приятели за важна вечеря. Аз пък се оправях, за да отида на дискотека и въобще не ми беше до цялата суетня вкъщи. На излизане от банята обаче останах като закована. Срещу мен седеше най-уникалният мъж, който някога съм виждала. Тъмен, висок, с небесносиня риза, огромни ръце и леко прошарена набола брада. Парфюмът му ми подкоси краката, а очевидно и той беше закован, защото почти се сблъскахме – той на входната врата, аз на път за моята стая само по тънка хавлия.

Мъжът се казваше Асен – бях чувала за него от баща ми, но не подозирах, че ще бъде толкова секси. Нямах представа на колко е, но знаех със сигурност едно – исках го още там и още тогава. Той наведе засрамен поглед надолу когато ме видя, а аз се направих на притеснена и изтичах нагоре по стълбите с ясното съзнание, че красивото ми дупе отлично се вижда под хавлията.  

via GIPHY

Излязох на дискотека, но не можех да спра да мисля за него и вече гаджето ми и останалите момчета наоколо ми се виждаха като абсолютни деца. Асен се оказа около 35 годишен, със солиден бизнес от Варна, което разбрах в последствие от разказите на баща ми. Изненадата ми беше обаче когато се прибрах към два часа посред нощ и го заварих да спи в хола на долния етаж на дивана. Нямало как да пътува толкова късно и нашите му предложили да остане.

Аз замръзнах на вратата и вече бях сигурна, че моментът да направя нещо е точно сега. Съборих няколко неща до вратата, уж по невнимание и той се събуди. Направих се на доволно пияна, а той ми каза, че нашите не бива да ме виждат така и затвори вратата към горния етаж. Седнах до него, даде ми вода и ми обясняваше, че момиче като мен не е добре да се докарва до такова положение и, че ще остана при него докато не се свестя. Говорихме си около половин час, като забелязах, че той не ме оставя да се отделя от дивана. Започнах нежно да се притискам до него, а той дори не се дърпаше.

via GIPHY

Накрая му казах, че бих искала да го направя за пръв път, но момчетата на моята възраст въобще не са наясно как стават нещата. Той ме погледна право в очите и попита дали искам да ми покаже. Не казахме нищо в продължение на минута, а просто се гледахме когато той ме целуна. Още преди да го направи бях мокра и ужасно възбудена.

Какво стана нататък няма да разказвам, само ще спомена, че когато проникна в мен дъхът ми спря. Имаше болка, но имаше и несравним кеф, а той въобще не беше нежен и внимателен. Толкова го подлудих, че го правеше все едно го прави с обиграна кучка и иска да ми покаже всичко на което е способен. Качих се в стаята си на зазоряване, а когато се събудих следобед си беше тръгнал. Не чух нищо повече за него, но знаех едно – приятелите на татко наистина бяха мъжки момчета, а моята малка тайна беше, че винаги ще си остана принцесата на татко, но тази с палавите номера.

Изображение: iStock

Още от Цвети К

Бях с кечиста с най-големия член в България и преживях истински шок
Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?
Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките
Цялата истина: Как най-добрата ми приятелка прелъсти Виктор Стоянов преди всички останали
Женски бой заради един от най-желаните ергени в София – разказвам от първия ред
Влязох в бизнеса, за да проверя по колко на час вземат елитните компаньонки в България
Най-срамната ми секс история: Бях на суинг парти с известен български бизнесмен в Лондон
Отмъщението се сервира студено! Виж как казах на жена му, че сме заедно и го съсипах тотално
Отидох на уроци по орална любов и останах изумена!  Виж как го правят истинските мацки
Как спах с гаджето на най-добрата ми приятелка на участие на Меди
Мамините момченца не са за изпускане! Виж как го промених изцяло за един месец
Как се озовах в леглото на женен и известен мъж след петъчна нощ в Plazza
Виж как този път ти да спечелиш играта, когато той се появи след много години
Код червено: Пазете се от такива мъже, те са сексуални хищници
Три трика, които подлудяват мъжете в леглото
"Дневникът на една кучка": Как да спечелиш един мъж със собствените му номера!