Заиграхме се с шефа! Направих му свирка, докато той караше чисто новото си Porsche

3 585

Цвети К

Признавам си, че мразя правилата. Никога не съм обичала някой да ми казва какво да правя, а също и да имам определени условия, като работно време от 9 до 6. Този мой див характер доста често ми е играл лоша шега и честно да си кажа – уволнявали са ме неведнъж заради голяма ми уста. Всички знаем обаче, че принцесите не са създадени да работят. Ето защо когато започнах в Отдел продажби на голяма компания бях сигурна, че това не е за мен.

Виж още: За бебето само маркови дрешки: Златка Райкова с разкрития за последните седмици от бременността 

Ходех с нежелание и ми беше доста скучно да съм на телефона и пред компютъра по цял ден. Нещата рязко се промениха обаче, когато се запознах с шефа ни – ще го нарека Росен. Той беше в по-голяма си част в офиса в Лондон и доста рядко имаше бизнес срещи в София, но ето, че пристигна за цял месец, за да прави промени в отдела. Запознаха ни на събрание в понеделник сутринта и без да си кривя душата – видях, че той е един много секси мъж. Беше висок, тъмен, с брада и леко коремче, но супер чаровен и естествено супер богат. Само часовникът му струваше колкото наема ми за цяла година, а парфюмът му крещеше „класа“. Оказа се, че той ще дойде на командировка с нас, която трябваше да е във Варна петък, събота и неделя. В часа на тръгване се събрахме на бензиностанцията срещу Историческия музей и започнахме да се разпределяме кой с кого ще пътува.

Виж още: Защо жените много често симулират оргазъм? 

Каква беше моята изненада, когато се оказа, че лично Росен е пожелал да се возя при него, за да му разкажа повече за работата ни в отдела. Когато влязох с късата си пола в чисто новото му масленозелено Porsche с бежови кожени седалки си казах, че това е най-якото място, на което бих имала доста по-палави неща от работни ангажименти. Когато тръгнахме, за моя изненада, той започна да кара супер бавно и другите две коли се отдалечиха доста пред нас. Каза ми, че му е приятно да види толкова красиво момиче да работи за него и искал да удължи времето ни заедно. Говорихме си доста, дори спряхме на няколко места по пътя, за да изпушим по една цигара и да ми вземе кафе. Той каза, че ще се позабавим, защото трябва да се отбие през Велико Търново да вземе някакви документи.

Така отлетя времето, че преди да стигнем морето, вече пътувахме по тъмно, а на магистралата нямаше почти никакви коли. Музиката беше секси, в колата беше топло и приятно, а парфюмът му ме побъркваше. Мълчахме си, но атмосферата се усещаше мега нажежена. Реших, че е време за малко забавление. Докато той караше почти с 200 км. се приближих и нежно се облегнах на рамото му, а след това прокарах бавно ръка по ципа на дънките му. Той ме погледна изумен, започна да се смее и каза, че на някой май му се правят палави неща. Аз само кимнах и продължих да го галя. Надърви се зверски, но не спря колата. Казах му, че ще катастрофираме така, а той само ми направи знак да продължавам, като натискаше газта. Аз без да се замислям го разкопчах и се наведох към него.

Виж още: Още по-слаба и уверена: Пам Веледис разцъфтя, има ли любов в живота ѝ

Поех го целия в устата си, а той едва не изпусна волана. Започнах да му правя най-бруталната свирка, която някога е имал в живота си. Той пъшкаше и викаше от удоволствие, а накрая отби колата и закова резки спирачки. Хвана ме за косата и започна да управлява движенията ми. Беше груб, но и адски възбуден. Няма да продължавам с подробности, обаче се сещате и сами, че свърши както никога до сега. Бях цялата изцапана, изправих се, облегнах се на седалката и не можех да си поема въздух от удоволствие и възбуда. Сега вече знаех, че секс командировката ни тъкмо започва, а това Porsche го очакват още много секси пози и скандални неща. Шефът се оказа по-голям мръсник отколкото си мислех, а какво ни предстои – обещавам да разказвам.

Текстът е художествена измислица на автора и всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Изображение: iStock Photos

Коментари 0
Възможно ли е Джена Ортега да стане най-мразената актриса? 😯🚩
Да се върнем в миналото 🙈 Спомняте ли си тези детски игри? 🙄
Запази детското в себе си 👑 Честит 1-ви юни🧩🧸
Валерия скастри ергена: Ако беше куче, нямаше да му каже така 😱
🚩TOP OF THE TOP: След 7 години е време за DAY002 🎉👽
История за милиарди: Бил Гейтс я започва едва на 17 🤩🤑
Силата на позитивното мислене и как преобръща живота ни 🤭😜
Как да се внедриш в Метавселената? 🔮
От шофьор на лимуниза със стриптизьорки до суперзвезда: Историята на Брад Пит 💯
Ариана Гранде пее песен на Азис 😲😲😲
Какво се случва с участниците в „Един за друг“ след предаването  😍💕
Може ли ретроградният Меркурий наистина да повлияе на менталното ми здраве? 🔮
💯Нов Тренд: Тениски от рециклиран памук 😎🤗😯
С любов към природата - как да се забавляваме на макс това лято ☀🌊
Как да станете по-осъзнати в ежедневието си? 🧐
Как да станем по-уверени? 😍🤗
Как да преживеем по-леко раздялата с гаджето? 💔💔💔
По инфлуенсърски: Еко вечеря с приятели ❤❤❤
TREND: Винтидж дрехите и шопингът във вторите употреби 🙌✌
Как да разберем дали не сме в toxic relationship? 🚩
R.I.P. Почина кралицата на рокендрола Тина Търнър
Поставените граници съхраняват духа ни 👌😜
Как да заобичаш себе си с ниско самочувствие? 🙏💓
Да обичаш себе си – как се постига? ❤
Визуализацията – как ни помага да сме уверени и мотивирани 💫
Какво значи „да се насладим на мига“ 🤞✌