VBox7 logo

С тези 5 зодии приятелството е трудна мисия, а главоболието - гарантирано

3 736 08.05.2019

Знаем, че има разни хора от обкръжението ни, с които просто не можем да се разбираме - каквото и да правим, както и да правим... или разговорът не върви, или направо прехвърчат искри. 

Оказва се, че на някои хора това им е просто в природата и за това има вина предимно зодията им. 

Кои са петте зодии, с които е най-трудно не само да се сприятелите, но и дори да говорите?

1. Дева

Те са твърде практични и обичат да анализират всичко. Затова държат гарда вдигнат, а това със сигурност ги прави най-трудният знак при общуване. Внимават за всеки дребен детайл, което означава, че по всяко време могат да ви съдят. Те са критици по душа.

2. Водолей

Те може и да са добри слушатели, но не очаквайте твърде много от водолеите. Те не обичат да показват емоции, което ги прави странни. Биха очаквали да разберете интуитивно от какво имат нужда. А понякога искат просто да избягат и да бъдат сами.

3. Овен

Въпреки че представителите на зодията са страхотни в компания, понякога може да срещнете затруднения в обикновени разговори с тях - често са избухливи, а още по-често - без причина. 

4. Лъв

Въпреки че изглежда, че всички ги харесват, лъвовете понякога са най-трудните хора за общуване. Те имат нужда от постоянно внимание, мразят да не бъдат изтъквани, а нуждата им от нови приятелства понякога е причина да неглижират старите и верните.

5. Близнаци

Близнаците са социални, но понякога да се общува с тях е истинска мъка. Тяхното поведение не е консистентно, а ако им направите лошо впечатление, нямате право на втори шанс.

Източник thumbnail: andriano_cz/Deagreez/iStock

3 736 08.05.2019

Още от Храна и тренировки с любов