След новото име и работа, има ли Елен Колева и друга трансформация?

9 927 28.02.2021

Уеб Цитати

Скоро писахме, че Елен Колева започна новата година ударно и с интересни занимания, едно от които се нарича космоенергетика. Става дума за използване на природни сили за възстановяване на организма. Интересното е, че Колева е дипломирана от една година в сферата и може да се занимава професионално с това. Освен това стана ясно, че актрисата предпочита вече да бъде наричана с друго име - Елена Калеевска, като така се казва и в Инстаграм, а и не само.

Разказахме ви, че извън новите практики и научни знания, Елен е щастлива. Има нов мъж до себе си, но не споменава нищо повече за него. Изпатила си от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот. На този фон се появиха спекулации, които са свързани не с новите професионални начинания, а с корекции, които актрисата си била направила.

Виж още: Преминава ли Криско изцяло към поп-фолка? Изпълнителят за плановете си - от първо лице!

Твърди се, че Елен е коригирала носа и устните си. Медии пишат, че звездата от хитови сериали се е подложила на някои разкрасителни процедури, които включват и така популярните филъри. Вглеждайки се по-внимателно обаче, може лесно да се установи, че красавицата не е правила някакви промени по лицето си, а всичко вероятно се дължи само на осветление, поза, грим и може би малко трикове с фотографията. Така или иначе Елен е все така красива, а новите начинания я изпълват с любов и хармония.

Виж още: Луна показа луксозната си спалня и обяви, че продава родния си апартамент в Шумен

Изображение: https://www.instagram.com/elena_kalevska/ 

Още от Уеб Цитати