За Деня на детето: Вижте Мон Дьо и Петя Дикова като деца! Какво пожелаха родните звезди на децата си

2 249 01.06.2021

Cool Kids

1 юни, Международният ден на детето, по традиция е един от най-обичаните празници в България. Тогава глезим не само децата около себе си по случай празника, но и себе си, защото всеки малко или много остава дете. 

По традиция също така всички публикуваме и по някоя снимка от детството си. Това направиха и много от популярните българи. Други пък публикуваха снимка на собствените си дечица. Ето и някои от най-интересните звездни снимки за деня:

Петя Дикова и Илиян Любомиров

Телевизионната водеща публикува снимката по-горе и написа, че "4 деца празнуват". Освен това малките учели големите на "непорастване". А на колажа виждаме снимки на двамата и на двете им деца - Александър и Илиян.

Виж още: С тази красавица ли замени Андреа? Вижте момичето, което спрягат за новото гадже на Кобрата 

Мон Дьо

"Когато влязох в света на големите разбрах, че в него е пълно със сложни същества обзети от странности и тайни. Лабиринт от лицемери и лайнари, чиято малка радост е да демонстрират фалшива сила, да клюкарстват, да завиждат, да обиждат и да мислят, че от тях се е пръкнал света", написа Мон Дьо под детската си снимка. И подчертава, че най-хубавото на детството е, че никой не се чувства застрашен от мечтите ти, игрите имат само едно оръжие - любовта, а трите сладоледа на ден нямат калории.

Наум Шопов

Инфлуенсърът публикува колажа по-горе, в който по ефектен начин са вплетени снимка с него и Теа, както и такава на дъщеря им Амая. "Честит празник, тати", е написал той под него.

Виж още: На разходка с лодка: Малина се отдаде на релакс, отиде на уникално място

Ивайла Бакалова

"За последните 18 г. ти си моето малко чудо. Честит първи юни", написа Ивайла Бакалова под няколко снимки, които може да разгледате със стрелките по-горе. На тях виждаме дъщеря ѝ, Рая, като на първите кадри тя е малко дете, а на последните - прекрасна млада дама. 

Виж още: Заслужена почивка: Михаела Маринова остави малко на въображението, пусна снимки от първото море 

Преслава

"Мили деца, нека слънцето е на вашата улица, нека усмивката е на вашето лице, нека радостта и щастието си остане във вас", пожелава певицата, като публикува снимка с дъщеря си Паола. 

Орлин Павлов

Изпълнителят не е многословен, просто е публикувал снимка на дъщеря си Елизабет, честитил е празника и е тагнал половинката си Диана. 

Диана Димитрова

Актрисата публикува своя снимка, на която е на 9 годинки. Тя честити празника на всички дечица, а последователите ѝ я засипаха с комплименти. 

Изображение: https://www.instagram.com/dianadimitrova.official/
https://www.facebook.com/petia.dikova
https://www.instagram.com/mondieuxbg/

Още от Cool Kids