VBox7 logo

Личната история на Роналдо, която го разплака отново! Звездата с признание за баща си

1 214 17.09.2019

Казват, че само истинските мъже могат да си позволят да плачат пред други хора. А ако това е вярно, значи футболистът на италиянския Ювентус, звездата Кристиано Роналдо, е истински мъж.

Поводът за сълзите му беше история, която по принцип знаем, но той рядко разказва. Това е историята на неговия баща, починал преди близо 15 години. 

"Наистина не познавам баща си на 100 процента. Той беше пояница. Никога не съм провеждал с него нормален разговор. Беше трудно", сподели Роналдо по време на телевезионно участие, цитиран от Gong.bg.

Кристиано съвсем не успя да скрие сълзите си, когато по време на излъчването бяха показани кадри, на които баща му Динис говори за сина си.

"Той не видя нищо, не видя, че съм номер 1, не видя как получавам награди, не видя какъв съм станал", разчувства се Роналдо.

"Семейството ми видя, майка ми, братята ми, дори моят най-голям син видя, но баща ми, той не видя нищо. Това беше...той умря млад", допълни футболистът, докато триеше сълзите си.

Интересен факт е, че Роналдо вижда това интервю с баща си за първи път. 

Бащата на Роналдо, Жозе Динис Авейро, е бивш военен. Участвал е във войните в Мозамбик и Ангола. Като много бивши военни посяга към чашката. 

Когато той умира, Роналдо е едва на 20 години. "Той ставаше забавен, когато си пийне. Не знаех защо пие, вероятно е бил объркан от живота. Исках друг баща, който да се радва на постиженията ми", разказвал е той преди. 

Футболистът е изключително близък с майка си Долорес. Споделял е още, че няма много приятели във футболната общественост и не може да се довери лесно на хората.

1 214 17.09.2019

Още от Sports Virals