Един друг абитуриент: Синът на Диляна Попова и Блатечки приключи с детската градина! Вижте Борил

15 148 27.05.2021

Cool Kids

В сезона на абитуриентските балове сме, от всички кръстовища в последно време чуваме клаксони, броене до 12 и виждаме коли с балони. Но има и едни други абитуриенти, за които краят на месец май е не по-малко вълнуващ. Става въпрос за завършващите детската градина, като сред тях е и Борил - синът на Диляна Попова и Асен Блатечки:

Виж още: На татко красавицата: Щерката на Ванко 1 пръска сексапил на бала си

"Детство мое I-ва част /край 😆", написа Диляна Попова под снимката по-горе. На нея виждаме нея и Борил на детска площадка и няма как да не отбележим колко голямо момче е станал той. Именно това впечатлява и певицата Дивна, която коментира под снимката. "Каква шушулка беше, а какъв пораснал малък мъж е вече! 🤩 Много прегръдки за Бори ❤️ само по него може да си проличи времето, за мама то не вАжи просто", пише тя.

Виж още: С обич от русото момченце, което няма да порасне: Ваня Джаферович умили Instagram за ЧРД на майка си 

Само преди няколко месеца видяхме Борил и в профила на баща му. Поводът тогава бе спорта, на който е записано момчето - бразилско жиу-житцу. Явно Борил е наследил страстта си към бойните спортове от именития си баща, тъй като Блатечки е четирикратен републикански шампион по карате. 

Няма съмнение, че Борил е пълно копие на баща си, що се отнася за външни черти, но в интервю преди време Диляна Попова сподели, че в сина си вижда своя инат, с който преди време побърквала майка си. 

Още от Cool Kids