VBox7 logo

Юлиян с интересен коментар след битката в ''Игри на волята'' в Instagram

4 915 12.11.2019

По всичко личи, че Юлиян ще наследи прозвището на Амелия-Мира в "Игри на волята", която беше господарката на елиминациите и то доста дълго време. Той спечели поредна елиминационна битка и прати вкъщи силния Стоян.

Виж още: След предложението в ''Игри на волята'': Стоян и Валерия са мега сладка двойка, вижте ги!

"Юлиян е влязъл с цел и стратегия. Иска да изнервя и разконцентрира хората, да ги кара да се излагат, да повишават тон", заяви отпадналият Стоян по адрес на екзекутора си.

Виж още: Брутални признания в ''Игри на волята''! А любовните искри май ще се окажат цял пожар...

И наистина - всеки епизод на "Игри на волята" доказва, че това е играта на Юлиян. Той е физически силен, но и достатъчно умен, за да постигне целите си, както и достатъчно бързо, за да печели битките, които трябва да спечели.

Виж още: Марешка подпали нета със снимки по оскъдно бельо! Има ли изобщо задръжки?

Разгледахме с интерес Instagram профила на Юлиян и там ни посрещна любопитна публикация, публикувана след битката в понеделник:

Виж още: Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

Впрочем и в Instagram, въпреки че очевидно шоуто е снимано през лятото, Юлиян продължава да нарежда съотборниците си, както и по време на физическото си участие там:

Виж още: Модерна фитнес майка и веган: Амелия-Мира от ''Игри на волята'' е супер мацка!

В края на октомври пък е загатнал, че ще влезе в образа на Жокера в риалитито. Така че вероятно тепърва ще гледаме и още по-голямо "шоу" от негова страна. 

Иначе прави впечатление, че Юлиян се интересува от конспирации, като последната тема на интерес за него са рептилите. 

Страниците, които следва, са предимно свързани със спорт, но същевременно следва и повечето участници от "Игри на волята", въпреки пререканията си с тях.

4 915 12.11.2019

Още от Social Virals