VBox7 logo

Брутални признания в ''Игри на волята''! А любовните искри май ще се окажат цял пожар...

2 888 05.11.2019

През последната седмица казахме "довиждане" на още един участник в "Игри на волята". Разбира се, става въпрос за Александър, който доскоро се изживяваше като лидер на Траките, но играта така се завъртя, че стана пленник, после номиниран, а накрая и изгонен от шоуто. 

Виж още: Любовни искри в ''Игри на волята''? Интригите в Царево нямат край!

В поредната битка за територия Траките спечелиха правото да живеят във вилата, но не това беше най-интересно. Както винаги, по-вълнуващото беше в разговорите на участниците.

Така например Радостина, която рядко повдигаше завесата на личния си живот, разказа за най-разтърсващото събитие в живота си - разводът. Тя го направи в разговор с Венцислава, като разказите и на двете ги сближиха помежду им.

Виж още: Племена ли? В ''Игри на волята'' нещата се промениха, а лицемерието няма край!

По-интересното обаче беше в лагера на Славяните, където любовните искри, за които бяхме писали по-рано, си стават истински пожар. Разбира се, става въпрос за Веско и Роберта.

Прави впечатление, че той се отнася грижовно към нея. Но тук има нещо повече от джентълменство. По-рано той си беше изразил съжаление, че Роберта е обвързана, а в последните дни дори видяхме, че той ѝ подарява цвете. 

Виж още: Накъде след ''Игри на волята''? Марешка разкри плановете си, както и зловещи истории от миналото

Редно е да споменем, че подобно отношение Веско имаше и към Амелия-Мира, което обаче не му попречи да я номинира. 

Виж още: Юмруци, хапане и уроки: Жените станаха мъже в ''Игри на волята''

Всичко това обаче не бива да е изненада. Още при влизането си в шоуто Веско заяви, че иска да си намери българско момиче, с което да създаде семейство и да се върне в България. Както знаем, Веско е шофьор на камион в САЩ.

2 888 05.11.2019

Още от Social Virals