VBox7 logo

Кайли Дженър би шута на Травис Скот и бързо му намери заместник! Кой е новият ѝ?

4 918 03.10.2019

Съвсем наскоро най-младата милиардерка Кайли Дженър и изпълнителя Травис Скот дадоха общо интервю пред списани, в което разкриват тайната на тяхната успешна връзка.

В него те говориха за това как се променя секса след раждането на дете, за техните отношения и за това, че те са преди всичко добри приятели.

Е... тяхната приказка приключи. Или поне това твърди TMZ. 

Двамата са си дали "почивка" от връзката, като раздялата е отпреди няколко седмици.

 

Всъщност двамата са забелязани последно заедно на 27 август, като Кайли дори отишла на сватбата на Джъстин Бийбър сама. 

Според таблоидите обаче раздялата на двамата не е окончателна, а Травис ще има възможност да вижда дъщеря си Сторми, когато пожелае. 

Близки до двойката разкриват, че двамата са се карали за абсурдни неща, като имали и по-дълбоки проблеми - двамата се ревнуват и имат проблеми с доверието. 

Освен това според Harper's Bazaar Кайли иска да има второ дете, но Травис се дърпал, като казвал, че има нужда да се фокусира върху музиката и работата си като цяло.

Най-новите слухове обаче бързо пратиха Кайли Дженър при бившия ѝ - рапърът Tyga. Според информациите тя е отишла в звукозаписното му студио малко след 2 ч. след полунощ.

Слухове, че Кайли и Травис са заедно, се появиха още през април 2017 г., когато двамата бяха забелязани заедно на фестивала Коачела. 

Година по-късно се появи и дъщеричката им Сторми.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/kyliejenner/

4 918 03.10.2019

Още от Опасни връзки