Красотата излиза скъпо: Интервенциите на Бояна Маринова нямат край

1 232 10.08.2022

Най-яките мацки

Бояна Маринова е сред най-успешните инфлуенсъри у нас. Красотата ѝ определено е ненадмината, така че занапред може да постигне още безброй мечти както у нас, така и в чужбина. Самата тя наскоро сподели, че дори човекът, който я открил и забелязал тази красота, е самият Азис. 

Виж още: Жега: Tattstoner хвърли дрехите! БГ OnlyFans звездата прикри най-милото с длан

Моделката вече има две деца, но ако човек погледне фигурата ѝ, със сигурност дори няма да предположи това, защото тя изглежда просто страхотно. 

Виж още: Цяло лято на почивка! Гери и Радо изневериха на Варна, избраха Гърция за море

Успехите за Бояна не спират да валят – първоначално шоколадовото бонбонче се похвали с роля в сериала „Лъжите в нас“, а малко след това и с участието си в клип на гръцкия изпълнител Никос Вертис. В Instagram тя сподели, че запознанството между тях е станало случайно: „Просто една вечер бях с приятелки на вечеря, а Никос Вертис беше на съседната маса." Явно певецът наистина се е пленил от красотата ѝ, защото още там я е поканил да стане част от новия му проект.

Виж още: Фалстарт! Филип Буков със сериозна травма, дълго време ще е извън строя

За да поддържа този кифленски вид, инфлуенсърката полага наистина много грижи за себе си. Със сигурност няма да ви учуди, но Бояна е преминала през толкова много интервенции, че дори в момента не знае точно колко са и на каква сума възлизат. Всичко е толкова лесно, когато има кой да плаща.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/

Още от Най-яките мацки