VBox7 logo

100 Кила си избира костюм! Фенки предлагат да обяви кастинг за дама на бала

3 210 06.03.2020

Рапарът 100 кила даде начало на подготовката за баловете. Тази година варненецът най-после завършва училище вечерно и неведнъж се похвали с отличен успех. 


До този моменент показа няколко от визиите, които е избрал, но по хилядите лайкове, които е събрал под последните си снимки стигаме до извода, че феновете го харесват най-вече в топли цветове от нюд гамата. Определено карето му придава и по-интересен завършек и привлича вниманието. 

ВИЖ ОЩЕ: Любимци от уеб сериали - абитуриенти! Вижте Мино и Михаела на изпращането им

Скоро рапърът показа и по-класическа визия в черно, която доказа, че Килата е доста пораснал и бяга от традиционната гангстерска ърбан визия от улицата, типична за изпълнителя. Фенките обаче са му хвърлили око и закачливо му предлагат да обяви кастинг за дама на бала. "Имам си, как?", отговаря абитуриентът и отхвърля напористите предложения. 

ВИЖ ОЩЕ: 100 Кила се готви за 15 септември! Рапърът се похвали - тази година е абитуриент

Баловете на Випуск 2020 предстоят съвсем скоро, а абитуриентът 100 Кила неведнъж споделяше, че неговото дипломиране ще бъде зрелищно. Вероятно никак не му е лесно да съчетава тежкия график с участия, новата любима и останалите си ангажименти, но успя да стигне до финалната права в училище. По-добре късно, отколкото никога! 

"1,2,3,4,5,6... 12", написа рапърът в Instagram и показа първата си проба на костюм с пура в ръката. 

Изтоник Thumbnail: Instagram 100 Кила

3 210 06.03.2020

Още от Celebrity Box