Най-важното за една бременна Джулка: Да е слаба и да не ѝ личи, но всички да знаят!

7 402 22.09.2022

Stars News

И така! Вече е официално - Джулиана Гани е в очакване на второто си дете. Тя е в 6-ия месец на бременността си и съвсем скоро ще обяви и пола на очакваното бебе.

Обявявайки новината, Джулката съобщи, че е качила за тази половин година едва 1,8 кг. Да, факт, впечатляващо е, но не е изненада предвид, че и с предишната си бременност качи едва 5 кг. 

Виж още: Звезден гаф! Валери и Георги от "Игри на волята" заедно на море, закъсаха с колата

Тогава всъщност бившият ѝ съпруг, Илиян Найденов, се вдъхнови и написа книгата "Мисия Майка", където разкри хранителни и спортни режими за бременни. 

Но явно Джулката не е получила заслуженото внимание върху постижението си от малкото качени килограми, защото ни напомни за тях в ново стори, на което се е снимала със секси рокличка.

"Тук не можете да кажете, че съм бременна, нали?", пита ни риторично тя. И разкрива, че спазва нисковъглехидратен режим, с който хем предоставя всичко необходимо на бебето си, хем държи кръвната си захар ниска, а по този начин и килограмите. 

Виж още: Наигра се! Звезделина намекна какво ще се случи със скандалната Зори в "Игри на волята

Гани коментира и явно честия въпрос дали с новото си гадже не са прибързали с решението за дете. "Аз не кроя схеми и планове за живота си. Щом така се е случило, знаи така е трябвало", мъдра е моделката. 

В друго стори пък Джулиана разкри своята философия за отглеждане на деца, коментирайки сина си Давид. "Каквото ми трябва, му купуваме в изобилие. И може да не сме заедно 25/7, но с него не отделям време и внимание за друго, т.е. важно е родителят не само физически да присъства (за пред хората), а духовно и да го води на много различни места". Ами... бъдещи родители, записвайте си!

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Още от Stars News