След обрата в предаването: Алекс Гърдева упрекна Блага за поведението ѝ

2 235 08.06.2022

Най-яките мацки

Александра Гърдева определено се превърна в една от любимките на всички зрители на риалити предаването „Ергенът“. Целият хейт от страна на другите участнички се изля върху нея без никаква адекватна причина. Дамите просто осъзнаха, че Виктор наистина има симпатии към нея и решиха, че тя е голямата конкуренция.

Виж още: Първи секс, гаджета и още: Фики и Емрах с нечувани признания за живота

В началото на предаването Алекс и Благовеста толкова много се сближиха, че за момент човек можеше да си помисли, че това приятелство ще остане и след прибирането им в България. Манипулацията от страна на Виктория Капитонова и Людмила веднага повлия на мнението на Блага и изведнъж тя загърби Алекс. 

Виж още: Дениз Хайрула е бясна: Плеймейтката нападна Виктор Стоянов

В откровено интервю хипнотерапевтката сподели, че определено не е в неин стил някой да си сваля гащите, но в онзи момент, когато миньончето го направи, тя я е защитила просто защото е била повлияна от различни емоции. Според нея този обрат в предаването се дължи на това, че Блага не е силен характер и не може да застане зад това, което мисли. Алекс обясни като професионалист, че единственото качества на Бонбонова е това, че е сексапилна и само с това може да изпъкне пред хората, но това е грешна представа, защото това определено не е единственото качество, което мъжете търсят в една жена. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Още от Най-яките мацки