Момичетата, които искаме да видим в "Ергенът 2"

1 586 16.08.2022

Social Virals

"Ергенът" 2 чука на вратата, но дали има желаещи да чукат на неговата... това е въпрос, чийто отговор не можем да ви дадем на този етап. Вече е ясно, че пианистът Евгени Генчев е новото лице в "Ергенът", но все още не са известни мацките, които ще участват. Е, официално върви кастинг за момичета, но ние дочухме, че някои са вече предварително избрани. Ето обаче нашата селекция от момичета, които бихме искали да видим в шоуто:

Tattstoner 

Искаме Стефи в "Ергенът 2" и точка. Мацката ще разбуни духовете на лелите и домакините пред телевизорите. Ще разчупи стереотипа, защото Стеф определено не е от типичните кифли с джуки и гърди. Едно птиче ни довери, че татуираната мацка също иска да бъде участник в риалити шоуто, но дали ще я видим... предстои да разберем.

Виж още: "Бях в тотален шок, а майка му ми беше благодарна": Люси от "Ергенът" с безумна история 

Instagram

Василка

Ох, разкошна ще е палавата Василка от Петрич. Няма да се впише в живота на Евгени Генчев, но пък ще разтърси телевизионния ефир с визия и поведение. Бесни домакини = на великолепни коментари и висок рейтинг.

Виж още: Ето го тайнствения мъж до Валери Стефанова: Миската се похвали с него

Вели Отвертката

Евгени ще е очарован от този каст, убедени сме в това! Мис Вели Отвертката ще научи Гената на разни неща, които може да са му от полза, ако иска да стане люлинска батка. 

Мила Роберт

Трябва да има нещо арт, нещо интеригентно и софистицирано. Мила Робет е чудесна идея, когато става дума за подобни неща. Евгени и Мила ще си разменят няколко целувки и толкоз.

Изображение: https://www.instagram.com/georgieva.veli/ , https://www.instagram.com/vazzzlegramm/ , https://www.instagram.com/tattstoner.backup/ 

Още от Social Virals