VBox7 logo

Джино и любимата му се похвалиха с първи нов дом! Вижте луксозното жилище!

15 790 20.12.2019

Джино Бианкалана не веднъж, а цели два пъти стана любимата звезда на България във VIP Brother. И причините за това не бяха едва или две. След излизането си от Къщата обаче Джино продължи живота си постарому, докато в живота му не се появи красавицата д-р Кристина Канева.

Виж още: Джино категоричен: Ще предлага на Кристиана, ето каква ще е сватбата им!

Двамата са сгодени, а според родни таблоиди очакват и първото си дете. От скоро обаче имат и още нещо общо заедно - свой собствен дом. С придобивката двамата се похвалиха в общия си Instagram профил:

Виж още: Джино и любимата му с важна стъпка, звездата се похвали в Instagram

"Нашият първи дом заедно", написаха двамата под видеото, от което се вижда, че става въпрос за наистина нов, модерен и луксозен дом. 

Виж още: Думите, които всяка жена трябва да чуе: Джино Бианкалана за любовта си

Наскоро Джино се похвали и с друга придобивка. Отвори собствено заведение в София. Последователите им пожелават много успех в новото начинание, а в новия дом - много мир, разбирателство и любов.

Виж още: Джино с емоционално признание в Instagram! Проговори за Кристиана

"Като я видях за първи път, знаех, че тя е моят човек. Никога не съм обичал така. Виждам живота си с този човек и с никой друг. Тя за мен в момента е всичко", сподели за Кристина преди време Джино.

"Това е ангелът, който ми е изпратил татко. Тя е справедлива и ми напомня за него", призна Джино в емоционално интервю пред Мон Дьо.

15 790 20.12.2019

Още от Опасни връзки