Гадже на хоризонта? Пилотът Петър Петров загатна за нова връзка

993 19.08.2022

Cool News

Петър Петров буквално е човекът, който лети в облаците и в женските глави и сърца. Летецът доби популярност около участието си в телевизионно предаване. Още тогава всички жени говореха за него – няма да си кривим душата, Петър е истински магнит за нежния пол както заради външния си вид, така и заради предизвикателното си поведение. 

Виж още: Най-горещата българка в OnlyFans хвърли дрехите на морето, пусна се гола в Instagram

През последните месеци в интернет се изписаха стотици статии за това, че готвят Петър за ролята на новия Ерген. Точно заради тези слухове предполагаме, че още повече жени са изявили жени да участват само и само да се докоснат до него.

Виж още: Welcome to Bulgaria: Кристиан Костов пусна песен - чужденците са във възторг, българите го хейтят

Е, вече всички знаем кой ще е новият Ерген. Пианистът Евгени Генчев ще се заеме с тежката задача да избере най-достойната дама сред всички избрани да влязат в битката за сърцето му. 

Виж още: Hot girl summer! Дъщерята на Ванко 1 намери време за почивка и показа топ форми на плажа

Не знаем дали изобщо са предложили на Петър да участва, но риалити звездата едва ли би предпочел това предизвикателство пред кариерата си. В живота му обаче май надушваме друга голяма промяна и то положителна. В личния си профил той сподели снимка от Българското Черноморие от романтична вечеря, на която съвсем леко се подава женска ръка срещу него на масата. Дами, Петър е зает. Време е да забравите за този секси летец.

Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/petarpetrov_23/