Интриги, любов, приятелство и куп Instagram звезди в 5-и сезон на ''Следвай ме''

1 807 21.05.2019

7talents

 

 

Интриги, страсти, драма, приятелства, предателства и още цяла буря от емоции. Това ни предлага петият сезон на хитовия уеб сериал "Следвай ме".

Той вече започна, а в него можем да видим завръщането на влогърката София, в чиято роля влиза моделът и инфлуенсър Лина Роскин.

"Следвай ме" е един от най-успешните български тийн уеб сериали с над 15 млн. гледания на всички платформи. 

В пети сезон на сериала влизат и няколко нови лица - любимци в социалните мрежи, които събират хиляди like-ове с всяка своя публикация.

Един от тях е Ballan. 26-годишният артист се занимава с танци, влогърство, музика, acting, реклама... общо взето с това, което му доставя удоволствие. В сериала влиза в ролята на баскетболната звезда Ангел.

Йоанна Петрова е цветното попълнение на "Следвай ме". За нея танцът е магия и начин да изразява себе си. Занимава се с бачата професионално. В сериала влиза в ролята на Йо-Йо.

Училището от "Следвай ме" има и своя нов учител - Ана Василева. Нейната роля е изиграна от любимата българска актриса Лорина Камбурова. 

В пети сезон на "Следвай ме" отново можем да гледаме любимите ни Илияв Илиев, Марио Михайлов, Михаела Павлова и Биляна Лазарова.