Женски бой заради един от най-желаните ергени в София – разказвам от първия ред

6 888 23.05.2022

Цвети К

Жените сме готови на всичко заради перфектния мъж. Виждала съм с очите си такива интриги и долни номера, че мъжете могат само пасти да ядат, когато стане въпрос за подмолни женски игри. Това, на което станаха свидетели очите ми в събота вечер обаче едва ли може да се опише с думи. Имаше огромно парти в Planeta Payner Club в Пловдив и ние с мои приятелки решихме да се нагласим и да отидем. Пловдив е известен с едни от най-красивите и заможни мъже у нас, а и честно да си призная тук има повече софийски бизнесмени отколкото в любимите ни заведения в София. 

Виж още: Биляниш се подигра на колежките и заяви: "Пластмасова съм и не го крия"

Чухме, че и тази вечер ще се видим с познати лица от столичния нощен живот и нямахме търпение, защото напоследък на тези партита идваше и той – ще го нарека Иво, ще кажа, че е по-малък на години, но е един от най-известните и желани софийски ергени. Фамилията му е известна, а баща му е може би най-популярния човек в България. На въпросното участие отидохме леко подпийнали някъде към 01:00 ч. и купонът беше в разгара си. Иво беше на едно от вип сепаретата до сцената, а моята приятелка му помаха тъй като се познават, за да се присъединим към тяхната компания. Той ни покани, разляха се напитки и веселбата продължи. Имаше салфетки, барабани и бутилки от най-скъпото шампанско. 

Виж още: След хейта: Сама ли си изтри Instagram профила Виктория Капитонова?

Всичко вървеше прекрасно до момента, в който в заведението не пристигна бившата приятелка на Иво. Тя не го поздрави, но седна на сепаре близо до нашето. Иво танцуваше с моята позната и очевидно двамата си ставаха все по-близки. Няколко пъти бившата на Иво изпрати охраните си, за да го му кажат, че тя го вика, но той не отиде. Накрая ние с приятелката ми излязохме пред заведението да изпушим по една цигара и да охладим страстите, тъй като вече беше станало към 04:00 ч. и беше време да си ходим. Изневиделица бившата му се появи с двама огромни типове и директно без обяснения сграбчи моята приятелка за косата и я свали на земята. Започна да я рита и да й крещи, че е парцал, а аз стоях в ступор. Опитах се да я спра, но охраните ѝ ме хванаха и настана огромен панаир. 

Почти цялото заведение излезе навън, а аз изтичах и повиках Иво. Той дойде дръпна я за ръката и започнаха да се обясняват, докато аз помагах на моята приятелка да стане. Иво каза, че това ще излезе в жълтите вестници още на следващия ден и побърза да ни качи в колата си и да ни прибере. По пътя за София, тя не спря да му звъни, а ние разбрахме, че цялата драма около тях е по нейна вина. Това момиче беше чисто лудо. Прибрахме се към 7:00 ч. сутринта вкъщи и да си призная не бях присъствала на такъв цирк. От мен да знаете – когато гледате някой по телевизията да изкарва кирливите ризи на мъж, да знаете, че зад всеки ядосан мъж седи една жена в истерия. Вие си направете изводите и не вярвайте на всичко, което виждате. Любимите ви звезди не са толкова приятна картинка след полунощ.

Изображение: iStock Photos

Още от Цвети К

Девствена отново?! Нарочно не правих секс цяла година и няма да повярвате какво се случи
Бях с кечиста с най-големия член в България и преживях истински шок
Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?
Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките
Цялата истина: Как най-добрата ми приятелка прелъсти Виктор Стоянов преди всички останали
Женски бой заради един от най-желаните ергени в София – разказвам от първия ред
Влязох в бизнеса, за да проверя по колко на час вземат елитните компаньонки в България
Най-срамната ми секс история: Бях на суинг парти с известен български бизнесмен в Лондон
Отмъщението се сервира студено! Виж как казах на жена му, че сме заедно и го съсипах тотално
Отидох на уроци по орална любов и останах изумена!  Виж как го правят истинските мацки
Как спах с гаджето на най-добрата ми приятелка на участие на Меди
Мамините момченца не са за изпускане! Виж как го промених изцяло за един месец
Как се озовах в леглото на женен и известен мъж след петъчна нощ в Plazza
Виж как този път ти да спечелиш играта, когато той се появи след много години
Код червено: Пазете се от такива мъже, те са сексуални хищници
Три трика, които подлудяват мъжете в леглото
"Дневникът на една кучка": Как да спечелиш един мъж със собствените му номера!