VBox7 logo

Глория като арабска принцеса на романтично пътуване с любимия мъж

21 762 18.11.2019

Няма нищо по-хубаво от топлата прегръдка, споделените чувства и любовта в очите на онзи, когото всеки от нас може да нарече свой партньор. Но нека си признаем - по-хубаво е да им се наслаждаваме на топло място, заобиколени от палми и плажове, а не в мрачната късна ноемврийски есен.

С това ще се съгласи безспорно поп-фолк певицата Глория, която изживява второ лято в Оман. Тя е там заедно с любимия си, бизнесменът Йордан Джермански. 

Виж още: Глория с тайнствен мъж във Виена! Изглежда по-влюбена отвсякога

Снимките са от Instragram профила на певицата и показват едно по-спокойно и по-автентично лице на Персийския залив. Двамата са се настанили в луксозен хотел в град Мускат, главният пристанище град на Оман. 

Виж още: Глория на крилете на любовта: Отиде с любимия в Гърция! Но кой е той?

От снимката по-долу пък става ясно, че Глория и любимият й са при техни приятели, които имат и ферма за коне.

За връзката между Глория и Йордан Джермански се разбра преди повече от година. Двамата прекараха доста време заедно в Гърция, откъдето певицата публикува страхотно романтични снимки.

"Мястото на жената е в прегръдките на истински мъж, не на страхливци", написа преди време Глория пред обща снимка с Джермански. Двамата се запознават преди 10 години, но едва наскоро съдбата ги събира в живота. 

21 762 18.11.2019

Още от VIP Box