VBox7 logo

Роксана, която не познаваме! За децата ѝ, връзката с родителите и отговорността да пееш за политици

11 726 04.03.2020

Софи Маринова е кралицата, а Роксана - принцесата. Така определя ромската общност двете поп-фолк изпълнителки, по думите на Роксана. Певицата е наистина популярна, като за нея започна да се говори особено много след участието ѝ в "Черешката на тортата". Малко след участието ѝ в кулиарното риалити Кралицата и Принцесата пуснаха първа своя обща песен, която по всичко личи, че ще се превърна в абсолютен хит сред феновете на емоционалните балади.

Виж още: Роксана очарова с непринуденост в ''Черешката на тортата''! Но кой е човекът зад псевдонима

Роксана знае, че е обичана от всички, но е категорична - ромската общност я обича най-много. Певицата обаче осъзнава и отговорността, която носи и редовно говори на хората по време на предизборните концерти, на които приема да пее. "Ако се пекат 3000 кебапчета, подминете ги, дайте си гласа за човек, който ще даде работа на поне един член от семейството и ще заведе детето ви до училище", агитира тя. Това признава Роксана в искрено интервю пред Signal.bg.

Виж още: Няма да познаете Божана Кацарова днес! Риалити звездата се похвали с нова любов и проекти

А че Роксана е прекрасен човек, е категорична и Софи Маринова. "Тя е единствената ми колежка и приятелка, на която когато и да се обадя, без значение за какво, знам че на сто процента мога да разчитам на нея. Тя ме обича много  – и като певица, и като човек. Ние сме много еднакви, приличаме си във много неща, мислим еднакво и до някъде съдбите ни са еднакви", споделя Маринова.

Виж още: Малко остава! Цеца става баба до месеци, вижте бременната ѝ снаха!

Кариерата на Роксана започна с участието ѝ в "Стани попфолк звезда" на Слави Трифонов. Именно той е неин "кръстник". Оказва се обаче, че близките на певицата все още не могат да възприемат сценичното ѝ име и я наричат Тони. Тя също така е категорична, че никога не би си сменила името, както правят някои нейни колежки, тъй като покойната ѝ майка обожавала името, с което я е кръстила - Антоанета. Всъщност тя искала дори да се казва Мария-Антоанета, но в епохата, която се родила Роксана, това било немислимо.

Сега по стъпките на своята майка се готви да тръгне големият син на Роксана - Дидко. Скоро той ще завърши училище и е поел не само към музиката като цяло, но и към жанра на майка си. Е, пеенето не му се отдавало толкова, но бил страхотен клавирист.

Момчето иска да прави музика и се занимава с това през по-голямата част от деня. Даже развил проблем с ръката си от толкова много работа и се наложило лекарите да му забраняват продължителното свирене.

11 726 04.03.2020

Още от OMG Facts