VBox7 logo

Няма да познаете Божана Кацарова днес! Риалити звездата се похвали с нова любов и проекти

9 080 14.02.2020

Много кулинарни риалитита се излъчиха у нас, но със сигурност едно от най-ярките лица сред победителите ще остане Божана Кацарова. След като участва преди повече от година и в Big Brother, тя като че ли изчезна от публичното полезрение. 

Виж още: Роксана очарова с непринуденост в ''Черешката на тортата''! Но кой е човекът зад псевдонима

Междувременно обаче на Божана са ѝ се случили наистина много неща! В телевизионно интервю тя първо изненада зрителите с тотална промяна на визията си - вече е блондинка и е доста вталена.

Виж още: С романтика, рози, бойкот и провокации: Как известните българи посрещнаха Св. Валентин?

С какво се занимава днес Божана? Оказва се, че с много неща. Преди време си задала въпроса какъв път точно иска да поеме - дали този на професионалния готвач или на човек, който се занимава с предприемачество, комуникации и храна. Е, както се досещате, избраният път е вторият. 

Виж още: Двоен празник: Най-хубавият рожден ден на Зейнеб досега и романтичен празник за Гала

Божана организира множество събития, фестивали, а от известно време е и шеф на частна яхта, с която обиколила цялото Средиземноморие. 

Виж още: Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

Нещо повече - тя има и нов мъж в живота си. Той е американец и се занимава с менажирането на класически хип-хоп групи. Признава, че се чувства щастлива, и че той е изключителен човек. 

А как е успяла да отслабне толкова много? Много просто - променила мисленето си и съчетала новата си нагласа с кулинарните умения, които и без това си ги има.

9 080 14.02.2020

Още от Красивите българки