VBox7 logo

Бояна Генова блести и в ''Игри на волята''! Каква е тайната на супер формата ѝ?

15 688 04.10.2019

Бояна Генова до скоро ни беше позната с ролята си в сериала "София - Ден и нощ". Вече я гледаме в "Игри на волята", където впечатлява с физическата си издържливост.

От любопитство разгледахме Instagram профила ѝ, за да разберем как успява едно такова крехко момиче да издържа 2 седмици на глад под жарките лъчи на лятното слънце и без никакви хигиенни условия.

В поредица от въпроси и отговори от последователите си Бояна разкрива, че всъщност е на 98% веган. 

Преди години е пробвала да спазва Великденския пост и от тогава ѝ се променило отношението към храните от животински произход. Към момента ѝ е тежко от месо, а млечните продукти ѝ дразнят стомаха. 

Въпреки перфектната си форма обаче Бояна не тренира всеки ден. 

Бояна признава, че приема и добавки. Те обаче са магнезий, витамин Е, както и такива за изгаряне на мазнини - L-carnitine и Fat Burner. 

Сред въпросите от последователите ѝ имаше и такива за "Игри на волята". На въпрос дали и с кого е останала приятел и след снимките, Бояна признава, че това са предимно хората от нейното племе - Славяните. 

Самата Бояна е сгодена и не изглежда да се е променило нищо след "Игри на волята", въпреки нападките на плеймейтката Маршешка, че е прекалено близка с мъжете от племето.

15 688 04.10.2019

Още от Уеб Цитати