Ива Кузманова е бременна? Ето как инфлуенсърката се издаде

3 389 18.08.2022

Най-яките мацки

Ива Кузманова е сред малкото инфлуенсърки, които все още не са се поддали на това да се тунинговат изцяло. Ето защо преди около 2 години Радостин реши да сподели живота си с нея. Щастливото семейство се занимава активно с развиването на социални мрежи, а съдържанието, което двамата показват на своите последователи, включва предимно теми като спорт, здравословно хранене и пътувания. Отделно от това те развиват и собствена спортна линия за дрехи и аксесоари.

Виж още: С едни гърди напред: Мика Стоичкова показа супер стегнат бюст от слънчева Италия

Ива винаги е показвала перфектна форма по всяко време на годината, но сега последователите я следят наистина много стриктно, защото чакат с нетърпение момента, в който да разберат, че двамата с Радостин очакват първото си дете.

Съмненията се увеличиха, когато инфлуенсърката пусна видео от фитнеса, на което е с малко коремче. Какво да си помисли човек. Описанието също подсказва това: „Представям си колко сладко бих изглеждала, когато съм бременна“. 

Виж още: Най-горещата българка в OnlyFans хвърли дрехите на морето, пусна се гола в Instagram

Е, има време за всичко и явно все още не е дошъл този момент. В стори Ива сподели точно заради конкретното видео, че не е бременна, а просто е подута. „Гледайте каква преса“, допълни тя. Двамата са много открити в социалните мрежи, така че няма дълго да крият новината, когато това се случи.

Виж още: Крисия се оплака! Фалшиви приятели разочароваха порасналата певица

Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/mrs.kuzmanova/

Още от Най-яките мацки