Най-мразената в интернет? Гери-Никол се "закопа" с фотото си от рождения ден, заляха я с хейт

4 857 07.08.2022

Music Virals

Всичко може, но гащи през глава - не може! Е, освен ако Гери-Никол не реши да докаже противното, съдейки от последното фото на звездата, за което писахме по-рано, но без да очакваме последвалите реакции.

Поп дивата, която все повече тича в коловоза на чалгата, постна навръх рождения си ден фотото с тортата си. Кичозната торта не я коментираме, може да е била вкусна. Позата и визията на Гери обаче отприщиха всенародната "обич", която се излива от знайни и незнайни, с повод и без повод.

Виж още: Лозенец ми е Андалусия: Гери Стаменова изпоти с видео под душа 

Българите сме си хейтъри по рождение, нека не си кривим душата. Сърбите ни следват в това упражнение! Токът, храните и всичко поскъпва редовно, трайно и качествено, държавата се тресе от скандали, но народът е в дълбока и непробудна коматоза. Не така стоят нещата, когато някоя родна "знаменитост" постне задните си части. Тогава бързо, безотказно и мигновено има реакция. 

Хейтът не подмина Гери-Никол, която просто се е нагъзила на въпросното фото. Няма нищо лошо, всеки с възможностите си. В коментарите потребители съсипват от критики певицата.

Виж още: Кльощава и влюбена: Моника Валериева е по-слаба от всякога 

"Ужас това е снимка за рожден ден. Просто спирам да следя. Това е моя отговор на пошлостта 😢", "Що не си топна и гъза в тортата да видим с какъв пълнеж е? Ужас нямам думи, къде отива България... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️", пишат бесни домакини, но не приключват с това.

"Никакво достойнство като жена, постояно плезене, показване на задник 🤦🏽‍♀️ всички са толкова тъпи, но не могат да го проумеят", пишат други дами от интернет кръжока по дамско поведение. "И това е рожден ден... на мен по ми прилича на еротичен филм, че снимат", пише друг потребител с особен словоред. "Разчекна се на тортата, нужно ли е?", отбелязва друг потребител, който е по-директен.

Гери не отговаря на коментарите, но и няма нужда. Та нали е артист, прави това, което ѝ идва от душата... Не е дамско, не е за дама, но тя пък и няма претенциите, че е такава. Защо тогава да я съдим твърде строго, че редовно и страстно показва дупарата си? 

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Още от Music Virals