VBox7 logo

Тежки дни за вазелиновия Попай: Отрязаха му мускулите в болезнена операция

14 526 22.11.2019

Хората винаги ги влече лесното. Така е и с бившия военен Кирил Терешин, който е само на 23 г., но вече е истинска звезда, макар и по не много приятен повод. Руснакът е известен с това, че си е инжектирал синтетол в ръцете. Това е подобна на вазелина маса, която създава обем, не се разгражда и е изключително вредна за тялото.

Преди месец Кирил дебютира в MMA средите, като беше разбит за минути. Именно тогава той обяви, че ръцете са му в изключително тежко състояние, застрашени са от ампутация, и има нужда от 40 000 паунда, за да се оперира. Е, операцията вече е факт. От областта на бицепсите и трицепсите на Кирил са извадени килограми съединителна тъкан, мускули и въпросния материал, подобен на вазелин. 

Виж още: Иранската Анджелина Джоли влиза в затвора! Какво толкова направи тя?

Въпреки че е бил уплашен, че ще изгуби мускулна маса, лекарите не са имали избор. Така или иначе мускулът е бил мъртъв. Основният проблем, пред който са се изправили лекарите, е свързан с това, че все пак, за да запазят ръцете на Кирил, те е трябвало да запазят вени, нерви, сухожилия, които също малко или много са били засегнати. 

Във всяка от ръцете на Кирил са инжектирани по 3 литра вазелин. Лекарите предупреждават - вазелинът е само за външна употреба. След като мускулът е "умрял" на негово място се е появила съединителна тъкан, наподобяваща структурата на дърво - дори при почукване върху нея се чува познат звук. 

Накрая самият Кирил е страдал изключително много, а болките били нечовешки. Опасността е и за цялото тяло, не е просто локална. 

Виж още: От красива мацка в ЗОМБИ Анджелина Джоли

Случаят обаче не е изолиран. Материалът е евтин и ефектът с него е бърз. По думите на лекарите на Кирил, вазелин се използва и от жени, които го поставят в гърдите си, както и в седалището.

14 526 22.11.2019

Още от Брутално