VBox7 logo

Николета Лозанова откри тунинг сезона - похвали се с 450-кубиков бюст!

8 503 28.10.2019

За много български красавици се е писало и се е гадаело по медиите каква естетична корекция има по себе си. Най-пресният пример за това беше Преслава, която на една от снимките си просто се появи с нов нос. Тя впоследствие започна да пише за него, но така или иначе не обяви корекцията си, което става повод за доста спекулации в медиите.

Николета Лозанова обаче реши да избяга от това и сама обяви новостите по себе си. А те са цели 450 кубика! "Tuning Season 2020. Hello, my new 450", написа тя в Instagram. 

Виж още: Николета Лозанова покорява планините със секси снимки

От текста под снимката става ясно, че операцията е направена от д-р Николай Георгиев, а Николета е повече от доволна от резултата.

Виж още: Искрено и лично от Николета Лозанова: За славата, Михайлов, дъщеря ѝ...

Доволни са и феновете ѝ, които са коментирали или харесали снимката. Сред тях са половинката ѝ Ники Михайлов, приятелката ѝ, поп-фолк певицата Андреа, както и гримьорът Цецо Андреев.

Виж още: След Моника и Андреа: Николета Лозанова също нагорещи Милано, обяви голяма новина

Сред коментиращите е и популярният луски модел Лилия Ермак, която подчертава, че и преди гърдите на Николета са били перфектни, но сега е дори още по-перфектна. 

Виж още: Андреа за приятелството си с Николета Лозанова. Но какво мисли Кубрат за снимките й?

С новите си гърди Николета увеличава обиколката си с общо 75 кубика. Предишните ѝ гърди бяха със 375 кубика.

Виж още: Дъщерята на Николета Лозанова си има Instagram! Какви кадри качва тя там?

Иначе моделът отрича да има операции на брадичката и носа, както се е писало. През лятото пък се похвали, че има нови подобрения в устните си. 

8 503 28.10.2019

Още от Social Virals