И заживели щастливо: Тина и Миро от "Един за друг" на Малдивите, а Анси и Марти с изненади

24 020 19.12.2021

Cool News

Докато едни се наслаждават на невероятните плажове на Малдивите, то други са си в родината и се превръщат в инфлуенсъри. Тина и Миро от "Един за друг" най-сетне намериха време да си организират ваканция до едно от най-красивите кътчета в света - Малдивите. Двамата са на въпросната дестинация от няколко дни, а от споделените сторита и снимки си личи, че си прекарват повече от перфектно.

Закуска в басейна, безкрайни плажове, разходки и куп други веселби - така изглежда предколедната ваканция на младоженците Тина и Миро. Припомняме, че двамата вдигаха голяма сватба у нас през лятото, на която присъстваха някои от новите им приятели от "Един за друг". Наскоро пък семейството им се увеличи с още един доста пухкав и палава член - малко кученеце, което е порода Померан.

Виж още: Скандално откровена: Диетата на БГ инфлуенсърка шокира стотици хиляди!

Докато Тина и Миро се радват на слънчевите лъчи, то друга млада двойка от "Един за друг" работи активно, но в посока инфлуенсърство. Анси Марти редовно споделят в Instagram различни игри, с които последователите им печелят супер готини награди. Най-интересното е, че в повечето случаи двамата избират не много популярни брандове и семейни бизнеси, като така се опитват да подкрепят малките бизнеси, които в момента имат нужда от помощ. Тактиката им очевидно работи, защото вече имат почти 40 хил. последователи, които следят изкъсо всяка тяхна стъпка. 

Виж още: Ще я познаете ли? Биляна Лазарова с кардинална промяна преди Коледа, знак ли е това?

Двамата обаче получават доста често един въпрос, който вълнува феновете им: "Кога ще вдигнете сватба?". На този етап все още не са дали категоричен отговор, а и това зависи най-вече от Марти, който трябва да направи първата крачка. Повече от видно е, че двамата се обичат и подкрепят много, но в момента имат съвсем други приоритети и мечти.

Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ , https://www.instagram.com/anssi_and_marti_official/