VBox7 logo

Крисия с равносметка - ако можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

26 834 08.01.2020

В края на всяка година и началото на новата повечето от нас си правят равносметка, като, както сте забелязали, не малка част от контактите ни онлайн, си споделят мислите по темата в профилите в социалните мрежи. Това направи и младата певица Крисия Тодорова. 

Виж още: Крисия, Сузанита, Андреа и нещо неудобно: Кои са най-четените статии във Vbox7 за 2019 г.?

Тийнейджърката признава, че може би звучи носталгично, но благодари на 2019 г. за възможностите, за възходите и спадовете. "Бих искала да преправя половината година и да бъда по-умна, отколкото бях", пише Крисия в своя Instagram профил.

Виж още: Помните ли Крисия Тодорова? Тя вече не е дете, а красива млада дама!

"Иска ми се слабостите ми да не са ме завладели или поне да съм съм взела поуки от лошото и се надявам 2020 г. да ме направи още по-силна", пише Крисия на английски език.

Виж още: Крисия Тодорова е вече тийн, но избра да не е кифла! Защо не пое по пътя на провокацията?

Всъщност тийнейджърката поне в професионален план изглеждаше доста стабилна през годината - записа ново парче, имаше няколко телевизионни появи, а и в училище нещата вървят добре.

Плановете на Крисия също са доста смели. Въпреки че е едва на 16 години, тя вече мисли за своето висше образование, което отново ще бъде свързано с музика. Крисия мечтае да учи в чужбина. Къде - няма значение, просто иска да има смисъл от това, че е там.

26 834 08.01.2020

Още от Music Virals