VBox7 logo

Антония Петрова е удивена: Синът й проходи на едва 9 месеца, убедена е - пръв ще е във всичко!

9 673 18.11.2019

Първородният син на миската Антониня Петрова-Батинкова, Благовест, може и да се роди преди едва 9 месеца, но момченцето вече ходи съвсем сам и почти уверено. С видео се хвали майка му:

Виж още: Антония Петрова с пророчески сън за бременността си! Похвали се с килограми

"А само на 9 месеца - Best Ivailo Batinkov, номер 1, най, най, най", радва се Антония Петрова. Под друга снимка пък се гордее -  "От сега си най-добър и пръв във всичко, точно като името си! Ти си уникален, нашата малка машина! Все такъв бъди в живота, напред и нагоре!"

Виж още: Навръх Антоновден: Антония Петрова гушна първороден син!

Преди време стана ясно, че Антония Петрова има високи цели за все още ненавършилия годинка Благовест и затова му е хвърлила пъпа в Президентството. 

Виж още: Синът на Антония Петрова стана на 5 месеца! Отпразнуваха го по шокиращ начин

Благовест се роди на 17 януари тази година. Миската си върна изключително бързо формата, като твърди, че това се е случило, защото е родила по естествен път и кърми. Именно затова препоръча на всички бременни да направят подобни избори, с което си навлече гнева на много бъдещи и настоящи майки. 

Виж още: Моята голяма, луда, гръцка почивка: Антония Петрова и семейство на море!

Иначе Антония Петрова и Ивайло Батинков се запознаха миналата година. Малко след това се сгодиха, а през лятото и ожениха. Всички тези важни събития се случиха на дата 17-и от съответните месеци - март, юни... 

9 673 18.11.2019

Още от Cool Kids