VBox7 logo

Как майчинството промени Светлана Гущерова? Как поддържа форма и коя е нейната диета?

10 158 12.02.2020

Никога не е било по-лесно да се общуваме с любимите си популярни лица, отколкото е днес и Instagram ни го доказва всеки ден. Този път беше "мини интервюто", което даде плеймейтката Светлана Гущерова в социалната мрежа, отговаряйки на въпроси на последователите си.

Виж още: Светлана Гущерова се разкайва за миналото си, има си една простичка мечта!

Въпросите, вълнуващи последователите на Светлана, бяха свързани преди всичко с майчинството, естетическите корекции, както и начина, по който поддържа килограмите си.

Виж още: Светлана Гущерова проговори за раждането! Плеймейтката - адски суеверна

Светлана Гущерова заяви категорично, че не тренира и не спазва някакъв конкретен хранителен режим. Дори напротив - позволява си от всичко, но по малко. Е, без тестено и пържено, както и доста сладки неща. Единственото сладко нещо, което си хапва без угризения, е черният шоколад. 

Виж още: На какво възпитава Есил Дюран сина си? И каква свекърва иска да бъде?

Що се отнася до майчинството, Светлана сподели, че животът ѝ не е кой знае колко по-различен след раждането. Причината за това обаче е, че още преди да стане майка, тя вече била друг човек, готов за най-прекрасното нещо на света - да бъде родител. 

Виж още: Известни българки захвърлиха грима и филтрите в името на предизвикателство! Вижте ги!

Малката Анелия-Добромира се роди през март месец на миналата година, а Светлата все още не я е показвала на последователите си в Instagram. По време на въпросите и отговорите в социалната мрежа момиченцето е спало, а майка му сподели още, че все още тя не е проходила. За себе си Светлана призна, че иска да има 4 дечица.

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

Светлана коментира още и корекциите, за които никога не е крила, че има. Тя призна, че ако се налага да прави нови, би ги направила. И че всички харесват, корекции, но не всички си признават.

10 158 12.02.2020

Още от Cool News