VBox7 logo

Какъв съпруг е Джъстин Бийбър? Певецът за трудностите в брака

1 500 12.02.2020

Повечето от нас помнят момента, в който всички започнаха да говорят за детето чудо Джъстин Бийбър. Тогава той беше просто един тийнейджър със странна прическа. Но това беше наистина отдавна, а той вече е семеен мъж.

Виж още: Съпругата Алекс Петканова: Какъв е семейният живот? Трудно ли се гледа бебе?

25-годишният певец и съпругата му, 23-годишната Хейли Болдуин, вдигнаха две сватби, съответно през 2018 г. и 2019 г. и напук на всички предположения двамата са щастливи, влюбени и почти пример за нормално семейство. Но какво е да си омъжена за Джъстин Бийбър?

Виж още: Ашли Греъм - открито за интимния си живот! Каква е тайната на връзката й?

Всъщност разказът е на певеца, който беше запитан от фенове по време на бутиков концерт в Лондон, как е семейният живот.

Виж още: Цената на различното мнение: Асен Блатечки си навлече куп критики заради коментар на Оскарите

"Можете да си представите какво правим всеки ден. Понякога е доста шантаво наистина. Обичаме да гледаме филми - Netflix and chill. Като повече наблягаме на втората част", заяви той пред фенове. Ако някой все още не знае какво означава Netflix and chill, ще ви припомним времето, в което канихме гаджетата си да гледаме филми и гледахме само първите 10-15 минути от филма. 

Виж още: Предизвикателството на Дженифър Лопез: 10 дни без въглехидрати и захар

"Казвам ви... да си женен е страхотно! Но не ме разбирайте погрешно, бракът не е лесно нещо! Доста често трябва да се доказваш. Ако беше лесно нещо, всеки щеше да се жени", коментира още певецът. "Всеки ден трябва да обичаш човека и да бъдеш мил с него. А това не е лесна работа всеки ден."

Певецът признава, че работата му оказва влияние върху връзката му, но обича наистина силно "прекрасната дама", за която се е оженил.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

1 500 12.02.2020

Още от Опасни връзки