Паулина след "Игри на волята": За отношенията между жените в игрите, сълзите и има ли си гадже

18 729 04.12.2021

интерVIEW

Тя е една от изненадите в трети сезон на "Игри на волята" Паулина показа, че е от момичетата, които не се предават без бой. Вярва в себе си, възможностите си и знае, че само с упоритост се върви напред в живота, но също и със смелост. Поли се отличи в този сезон не само с красивите си сини очи, в които човек наистина може да се потопи дълбоко, но с изявени позиции, без да се притеснява от чуждото мнение, но най-вече - впускаше се смело във всички битки. 

Крехка и дребничка на външен вид, но силна и много отговорна - това са впечатленията ни от Поли, с която имахме удоволствито да се срещнем, за да си поговорим на приключението, в което взе участие. Не подминахме клюките по неин адрес, интригите в шоуто, скандалите и любимата ѝ тема - музиката.

Виж още: Нова двойка в "Игри на волята": Instagram live спипа Морунов и Елизабет?

Скри шапката на всички! Изправи се срещу изключителни участници, но доказа, че едно момиче, което се занимава професионално със съвсем други неща, може да надвие супер тренирани мъже и жени. Как се чувстваш с тези успехи в Игрите?

- Чувствам се много добре, защото съм постигнала много повече, отколкото мислех, че ще направя в това предаване. Със сигурност надминах не само очакванията на хората, но и личните ми. Няма как да не бъда доволна, би било глупаво. Гордея се, че постигнах всичко това, но без да съм професионален спортист. Резултати ми са много добри.

25 поредни победи! Как се стига до това ниво и имаше ли някаква специална подготовка преди Игрите? 

- Може би ще е забавно, но аз много не съм се подготвяла. В предаването съм вкарана като певица и не се споменава, че от години практикувам екстремни спортове, занимавам се професионално със ски от 3-годишна. Спортът е огромна част от живота ми. Точно преди самите игри съм ходила на кросфит, кикбокс и фитнес, ски, но не съм се подготвяла специално. Напротив, когато вече знаех, че влизам в Игрите използвах максимално времето, за да съм навън. Беше почти вече лято, поизлизах си, купонясвах на морето. Ако трябва да съм честна, малко ме е яд сега. Ако знаех, че ще бъда на финал, че ще бъда наравно с другите, щях да обърна повече внимание на подготовката. Ако се бях подготвила по-добре, щях да имам по-голям шанс.

Тази последна битка ли беше най-трудната за теб в целия сезон?

- Най-трудната битка за мен беше тази с кукилите. Там почувствах, че имам може би страх от височини, не се чувствах комфортно, защото беше нестабилно. Това е най-изразената битка, но с негативни емоции, със страх. 

Виж още: Огнената Ваня от "Игри на волята" показа гаджето? Красавицата с интересна компания в Германия 

Видяхме сълзи в очите ти след битката с Боби! Какви мисли минават през ума на човек в такъв момент? Хем си победила, хем не можеш да се зарадваш... Това ли е всъщност спортсменството?

- За спортсменството трябва да говорят хората, които са професионални спортисти. Реакцията ми беше изцяло човешка, защото за мен Боби е супер стойностен човек. Той не ми беше най-близък, но ме впечатли с характер, с интелект, с раздъжденията си за живота. На тази битка отидох вярвайки, че това вероятно ще е последната ми поява на арената. Емоцията обаче ме завладя силно, когато разбрах, че тази битка няма да е последна за мен. Не знаех за известно време какво се случва. Смятам Боби за наистина много готин човек и ми стана тъжно.

С Мани си разменихте доста груби думи след битката, в която отстрани един от най-противоречивите образи в този сезон. Какво обаче е мнението ти за нея към днешна дата и съжаляваш ли за нещо казано от теб към нея?

- За мен Мани е едно зло! С подобен човек в живота не бих имала контакт, двете с нея се различаваме във всички сфери на живота. Тя е тип човек, с който нямам нищо общо и не бих искала да имам.

Със Семира също не бяхте в перфектни отношения. Стратимир ни спомена, че само с нея няма контакт след Игрите, тя дори го отследвала от Instagram. С нея какви са ти отношенията?

- Да, и мен ме е отследвала! Не се виждаме, не се чуваме. Семира също е един от тези хора, с които нямам контакт, обкръжението ми е съвсем различно. Не мога да кажа нищо лошо за нея, но тя го е правила за мен. Безинтересна ми е.

В Игрите някои от участниците се закачаха с приятелството ти със Стратимир, а това бързо стана повод за спекулации, че има нещо повече между вас. Кажи  ни каква е истината, за да престанат конспирациите по тази тема?! Имаме ли новина? 

- Съжалявам много, знам, че много хора биха се зарадвали, но... Получавам непрекъснато някакви снимки, колажи на мен и Стратимир, завъртяла се е някаква любовна история, но няма такова нещо. Тими за мен е като братче. Тотално приятелски отношения, поддържаме контакт. Той е много стойностен човек и приятелството ни е силно. Минахме през моменти, които ни сплотиха доста. През този период се обичахме, мразихме се, после пак се обичахме. Нормално е като прекарваш цялото си време с някого, то този човек да те подразни с нещо, но това беше с всички. Търпяхме се.

Как оценяваш представянето си в Игрите и съжаляваш ли за нещо?

- Съжалявам, че не дадох малко повече от себе си на последната битка. Разликата беше минимална и вярвам, че можех да постигна невъзможното. Доволна съм от представянето си, не се срамувам от нищо. Смятам, че съм казвала и правила винаги правилното. Имало е моменти, в които е можело да замълча и моменти, в които не съм била напълно права. Там нещата са като в живота - един ден си на върха, друг ден си долу, взимаш грешни решения. Всичко е много по-интензивно в предаването, случват се много неща, трябва да взимаш бързи решения, нужни са бързи реакции. Към края вече ми беше трудно психически.

Кое ти беше най-трудното?

- В края ми беше, защото два месеца е много време, нямаш контакт с нормалното, с близките. Към финала има също напрежение, защото се говори повече, плетат се интриги, стратегии, говорят зад гърба ти. Това много ме натоварваше.

Виж още: Безкрайни купони, щури компании и веселие до зори: Мани и Кремена от "Игри на волята" не се спират 

Много хора очакваха, че ще има сблъсък между теб и Елизабет, но не се състоя?

- Много го исках този сблъсък, мисля че и тя, но не се случи. Нямам контакти и с нея, не мога да я разбера. Не съм имала конфликт с нея, но тя реши да се отдръпне. Странно е, блокирала е много хора. Мисля, че на моменти не е била честна.

Интересува ни нещо много важно – какво се случва с Моли и Доли? Наистина ли се грижеше за тях през цялото време?

- Липсват си ми козичките (смее се). Обмислям да си взема някакво животинче вкъщи, котка може би.

Котките са доста своенравни, нали знаеш!?

- Да, но със сигурност не повече от една коза. Чакам лятото да дойде, за да отида на Царево да си ги видя Моли и Доли.

Правиш уникални песни, няколко поредни седмици си номер едно в трендинга на Youtube с парчетата ти с Марсо. Очаквала ли си този успех и как се роди идеята да работите с MurdaBoyz?

- С Марсел започнах да работя отдавна, не знаех, че ще съм участник в Игрите. Парчетата ги записахме по-рано. Всичко се случи напълно случайно, а резултатите се харесват доста. Аз съм в тотално различен стил от него, но той търсеше нещо ново. Забелязах, че в България липсва RnB музика и реших, че ще е успешно. Не очаквах, че ще е толкова много харесвана работата ми. Тук е трудно да успееш с нещо по-различно като музика, още повече с нещо по-нишово. Радвам се, че хората са отворени към новите неща и има такъв позитивен отзвук, защото ме мотивира. Сега ще правя самостоятелен албум в подобен стил. Надявам се, че и той ще има подобен успех. 

Албумът ви с Марсо е супер интересен като звучене!

- Да, интересна колаборация направихме. Аз съм завършила поп и джаз пеене, но най-вече съм пяла джаз и никога не съм си представяла песните ми да са по-вулгарни, докато при Марсо... това си е той. Все пак имаше натиск от мен да не звучим прекалено вулгарно. Той си натискаше пък своето, както и аз, но сме много креативни и се радвам, че успяхме да се съчетаем успешно.

От твоя албум какво може да очакваме, RnB ли е посоката?

- Да, RnB и се замислям над регето малко, но ще видим. Още не съм го започнала, но бързо се получават. Албумът с Марсо записахме за три седмици. Когато имаш идеи в главата си, искаш да ги реализираш бързо. Надявам се да ми дойде музата и да се хареса на хората.

Можеш ли да направиш някакъв паралел между българския музикален пазар и този в Полша?

- Честно казано не живея в Полша от много време. Там ходя за празниците. Живяла съм в Щатите и мога да сравня ситуацията с тази там. Тук сме по-скептични към клиповете все още, когато са по-разголени или провокативни. За съжаление, или пък не, това е неразделна част от успеха в музикалния бизнес днес. Всички ние слушаме американските изпълнители, но не се вслушваме в текстовете им. Те са доста вулгарни, но за нас са ок. Не виждаме нищо лошо. Ако ги преведем обаче на български, то тогава осъзнаем и разберем разни неща. Чалгата в България няма да бъде заменена никога и с нищо. Масово се слуша това. Хората, които вълнуват най-много в България са  именно те. Вярвам, че усещането за музика ще се променя лека-полека и ще вървим към по-хубавото.

Отговори ни вече за Стратимир, но все пак имаш много фенове, които се вълнуват – има ли мъж до Паулина? 

- Да, в момента имам човек до себе си. Той ме подкрепя във всичко, което правя. След една много тежка раздяла и любовно разочарование, което се случи миналата зима преди Игрите, гледам на нещата по-спокойно. Гледам да е по-уравновесено всичко, но съм в много положителна насока и си връщам вярата в любовта.

Как ще прекараш предстоящите празници? 

- Мисля, че най-сетне ще успея да си замина в Полша. Не съм си виждала роднините от над година вече. Не съм мърдала от година и нещо от България и се надявам да ги видя в Полша.

Твоят победител е?

- За мен е Борис! 

Избражение: Красена Ангелова/NOVA

Още от интерVIEW

Победителят от "Игри на волята" Андрей: За поуките, отношенията със Симеон, как ще похарчи наградата
Елизабет след "Игри на волята": За стратегиите, хейта, Андрей и обичта на хората
Паулина след "Игри на волята": За отношенията между жените в игрите, сълзите и има ли си гадже
Борис след "Игри на волята": За новия житейски опит, вегетарианството и хейтърите
Стратимир след "Игри на волята": Защо Семира не го следва, има ли приятелка и още...
Рабухчиев след "Игри на волята": За последната битка, благотворителността и бъдещия живот в Катар
Неделчо след "Игри на волята": Как е отслабнал с 20 кг за шоуто, за раздялата с гаджето и още
Морунов след "Игри на волята": Съжалява ли за нещо, какво мисли за Елизабет и има ли жена до себе си
Вальо след "Игри на волята": Защо е искал да разпадне Приключенците, за Светата троица и гаджетата
Мани след "Игри на волята": За фалшивите новини, победите в живота и лицемерието
Кремeна след "Игри на волята": Какво я научи шоуто, за приятелството с Мани и скандалите със Стоян
Красима след "Игри на волята": За интригите, разочарованието, Елизабет и Симеон
Стоян от "Игри на волята" за отношенията с Мани, загубата и какво е чувството да стрелят срещу теб
Мартин след "Игри на волята": За уважението, морала и какво е правил по цял ден на плажа
Калоян след "Игри на волята": За търканията с Мани, кой е неговият фаворит за голямата награда и още
Семира след "Игри на волята": За скандалите с Паулина, странните срещи с фенове и фаворита в шоуто
Елена от "Игри на волята" за скандалния момент на реката, разпознават ли я и кой иска да спечели
Соня след "Игри на волята": За морала, възпитанието на сина ѝ и изкуствения свят на инфлуенсърите
Блиц с Михаела Маринова - за Whispers, защо не иска да влиза в образа на Лили Иванова и още!
Сладкиши, рисуване, ноктопластика и още! ТОП 7 неща, които вълнуват ALMA!
Братя близнаци, фобия от дълбоко... какво още не знаем за Михаела Филева?
7 неща, които вълнуват DARA! (за номер 6 със сигурност НЕ подозирате!)
4MAGIC:  за любовта, мечтите, новата песен, и всичко, което искат за Коледа!
Вайс: За мъжките битки, афганистанската му жилка и силата да отстояваш себе си в "Игри на волята"!
Победителят в "Игри на волята" Милен: За приятелите, егото и физиката! Какви са поуките на шампиона
Ваня от "Игри на волята": за женската солидарност, любовта и... какво е да снимаш с Джерард Бътлър?
Йоанна от "Игри на волята" за разочарованието, трудностите, емоциите и предстоящите празници
Джералдин след "Игри на волята": За последната битка, училището и какво най-много ѝ е липсвало
Лазаринов за тениса, идеалната половинка и това какъв е ключът към победата в "Игри на волята"
Екатерина от "Игри на волята": За обидите, семейството и какво научи за себе си след шоуто?