VBox7 logo

Сезонът на зодия Рак започва! 3 факта и 3 мита за лятната зодия

13 226 21.06.2019

Дойде първият ден на лятото, а това означава и нещо друго - започва сезонът на първата наистина лятна зодия - Рак!

Предлагаме ви 3 факта и 3 мита за тях!

Мит №1: Те са твърде чувствителни и слаби

via GIPHY

Раците са изключително устойчиви и способни да се справят с всякакви ситуации. Истинската сила на рака е в тяхната решителност и неспособност да се откажат, когато искат нещо. Мотивацията им може да бъде вдъхновяваща и ги кара да се справят с почти всички, които им се изпречат.

Мит №2: От Раците не стават добри лидери

via GIPHY

Представителите на зодията са интелигентни, чувствителни и интуитивни. Имат големи възможности да успеят във всичко, с което се захванат, а лидерството не прави изключение.

Мит №3: Раците нямат социални умения

via GIPHY

Те са чувствителни и трудно допускат хора до себе си. Но когато това се случи, те са истински приятели. Обичат да посрещат гости и да организират партита.

Факт №1: Раците обичат да анализират всичко

via GIPHY

Дори и да нямат проблеми, раците ще се притеснят, че пропускат нещо. Нищо не ги притеснява повече от важните решения, които трябва да вземат. 

Факт №2: Раците се страхуват да не бъдат отритнати от близките

via GIPHY

Да си зодия Рак е трудно. Те са емоционални и не се притесняват да го показват. Те обичат семейството си и имат силна връзка с него. Няма нищо, което да ги плаши повече, от това да бъдат отритнати от близките.

Факт №3: Раците умеят да се прикриват

via GIPHY

Раците често се крият в своята черупка, за да се предпазят от света. Страх ги е да не бъдат наранени, трудно се доверяват и им трябва доста време, за да се разкрият напълно. 

Източник thumbnail: Maiia Ivanskaia/master1305/iStock

13 226 21.06.2019

Още от Уеб Цитати