VBox7 logo

Синът на Диляна Попова с паранормални способности! Борил си говори смайващи неща!

18 989 11.01.2020

Борил е порасналото момче на едни от най-любимите актьори у нас - Диляна Попова и Асен Блатечки. Той е вече на 5 годинки и е в усилено търсене на своето хоби. 

Виж още: Диляна Попова засенчи холивудска топ звезда с красотата си!

Това сподели майка му, Диляна Попова, пред "На Кафе". По думите ѝ Борил е със структурата на баща си и ще бъде добре да се запали по някой спорт. По кой обаче, не е ясно, тъй като към момента удря на камък с повечето активности, на които го записва. 

Виж още: Диляна Попова пръска сексапил от Малдивите! Актрисата с апел към всички

Красивата актриса е решена вече да води сина си на пътуванията си из далечни и екзотични страни. Така например следващата дестинация е Камбоджа, макар че засега не е чак толкова сигурно, тъй като ситуацията там е нестабилна.

Виж още: Мария Силвестър обясни защо е качила рязко килограми, ето и как ще ги сваля

Причината Диляна да иска синът ѝ да пътува е, за да опознава начина на живот на хората, да вижда културата им, да разширява светогледа си и в крайна сметка да види, че всички хора са еднакви. 

По-интересното обаче е, че Диляна Попова и Асен Блатечки са провели любопитни експерименти на ръба на паранормалното със сина си, когато той все още не бил навършил три годинки. Става въпрос за потвърждение на теория, че до 3-годишна възраст децата имат спомени отпреди раждането си, както и първите моменти след него.

Оказало се, че тази теория при Борил е вярна, тъй като си спомнял, че в корема на майка му бил в балон с вода. Също така си спомнял, че мъж, а не жена, го извадил, а първият човек, когото видял, бил баща му.

Диляна Попова попитала сина си защо е избрал именно тях за свои родители. Той ѝ отговорил, че просто ги харесал, макар че имало и други родители.

18 989 11.01.2020

Още от Cool Kids