VBox7 logo

Мария Силвестър обясни защо е качила рязко килограми, ето и как ще ги сваля

25 536 09.01.2020

В последно време в не една българска електронна медия се появи информацията, че популярната водеща Мария Силвестър е качила не малко килограми. Това, както всяка една дама знае, не е твърде приятно и вероятно именно заради тези публикации водещата обясни какво точно се случва.

Виж още: Адел свали 20 кг., но как успя? Ето и диетата, която спазва фанатично!

Оказва се, че качените килограми са факт, а причината зад тях е модерно заболяване и по-точно инсулиновата резистентност. Става въпрос за неадекватен отговор на организма към произведения инсулин - той не се използва ефикасно от тялото. В резултат тялото произвежда още и още инсулин. 

Виж още: Порно икона свали 40 кг за година! Ще я познаете ли?

"Хубавото на инсулиновата ми резистентност е, че всичко сладко ми е забранено! Значи сладникави, захаросанки работи - НЕ! Вселената ми го говори", шегува се все пак Мария Силвестър. 

Виж още: 5 диети, с които видимо ще отслабнете за по-малко от месец!

Всъщност инсулиновата резистентност, ако не се вземат мерки - лечение и диета, може да премине в диабет тип 2. Мария Силвестър обаче има стратегия и тя е спорт, съчетан с нисковъглехидратна диета. 

Виж още: Помелото е кралят на зимата! 5 причини да го ядем редовно!

Въпреки че изглежда като да е предприела правилните мерки, не всичко в новия начин на живот за водещата е лесно. Оказва се, че най-трудно ѝ е да пие кафето си без захар. "Обаче, знаете ли какво - всичко е навик и пренастройка! В крайна сметка за какво ни е тази воля", пише в story тя.

25 536 09.01.2020

Още от Красивите българки