Гордостта на татко: Део с много мил кадър, на който показва своето пораснало момче

6 144 24.04.2021

Cool Kids

 Деян Славчев – Део е истински щастливец, защото има любовта на семейството си, както и те неговата. Съвсем скоро Део сподели прекрасна новина, а именно, че неговото момченце е вече голям мъж. Борислав скоро навърши 5 годинки, а знаменитият татко сподели в Инстаграм, че Борислав е неговата голяма гордост.

Виж още: Звездна наглост: След изтеклата снимка на Клоуи Кардашиян реалити звездата се нахвърли на фенка

Припомняме, че водещият и съпругата му Мариана Станчева-Славчева се сдобиха с първото си дете през април преди пет години, но раждането на момчето напълно преобърна живота на русия Део. Той е отговорен семеен мъж, който е татко и на още едно момченце, което кръстиха Теодор.

Део и Мариана редовно споделят снимки на щастливото си 4-членно семейство в профилите си в социалната мрежа.  Део и Мариана се ожениха в годината след раждането на Борислав, а сватбеното им тържество беше през октомври. Избягал от суетата, Део днес живее недалеч от София, в гр. Годеч, където и мечтае да остарее - да има градина, която да прекопава, а един ден и да гледа внуци. В телевизионно интервю Део призна, че първата и последната му любов е съпругата му, Мариана Станчева.

Виж още: Бивша учителка, която крадяла от майка си, сега изкарва хиляди от OnlyFans

 Изображение: https://www.instagram.com/deyanslavchev/ 

Още от Cool Kids