VBox7 logo

Златка Райкова разходи бебето и е в топ форма - месец след раждането! Каква е тайната ѝ?

13 729 30.10.2019

Малкият Благой Георгиев се роди преди месец, но неговата майка, плеймейтката Златка Райкова, вече изглежда прелестно. Доказателство виждаме в поредната снимка от разходка на новороденото бебче:

На снимката Златка е с нейна приятелка - Йоанна Сръндачка, която също е млада майка, макар че нейната дъщеричка ѝ е второ детенце. 

Виж още: Златка Райкова с първи емоционални думи към сина си: Плача без да спирам!

Златка Райкова продължава упорито да крие бебчето от своите последователи, като вероятно скоро ще разберем дали това ще продължи само в първите 40 дни, каквото е поверието, или плеймейтката ще последва примера на Преслава и ще видим малкия Благой доста, доста по-късно.

Виж още: Щуро парти за раждането на малкия Благой! Златка Райкова умили с думи за любимия

Самата тя, както се вижда, изглежда сякаш никога не е раждала. Истината е, че тя е родила с планирано секцио по свой собствен избор.

Виж още: Семейна идилия с Благой Георгиев: Разходи трите дечица в есенна София! Но май се задава промяна...

С друга снимка Златка показа и един от начините, с които си е върнала формата - стягащ колан. 

В поредица от снимки малко по-рано този месец бащата на малкия Благой - големият Благой, също показа разходка на бебчето. 

Снимките се превърнаха в истински хит, като на тях бяха и две от другите деца на футболиста - Йоана и Давид.

Малкият Благой се роди на 30 септември, като новината дойде от профила на Благой Георгиев, а само ден по-късно Златка Райкова публикува и снимка на ръчичката на бебчето.

13 729 30.10.2019

Още от Красивите българки