Изненадите на 2021 г.: Родните знаменитости, които се сдобиха с наследник през годината

2 607 26.12.2021

Cool Kids

Ако си мислите, че през 2021 г. нищо не се е случило, грешите! Съвсем скоро от НСА ще обявят статистиките и ще разберем за колко български семейства 2021 г. е била най-щастливата - годината, в коята семейството се е увеличило с още един член.

Ние знаем, че сред въпросните щастливи семейства са немалко такива на популярни българи. И ви ги представяме днес - това са известните ни сънародници, които се сдобиха с наследник през изминаващата си година!

Симона Загорова

Че Симона ще става майка, разбрахме миналата година по това време. Така и Галин, нейната дъщеричка, се роди в началото на годината. Самата Симона все още не е показвала дъщеря си напълно, но пък неведнъж е споделяла, че тя осмисля всяко нещо в живота ѝ. Иначе Симона и бащата на Галина се разделиха малко по-късно през 2021 г.

Виж още: Най-култовите БГ реплики от песни! От “Яката дупара” до “водка с утеха” 

Криско

Подобно на Симона Загорова, и Криско и Цвети обявиха по Коледа, че ще стават родители. Това се случи в началото на март, когато на бял свят се появи малкия Даниел. Все още не сме виждали Даниел, но междувременно през годината плъзнаха какви ли не слухове по адрес на Криско и връзката му с Цвети. Наскоро рапърът се оплака, че вижда децата си доста рядко - нещо, което даде нов живот на клюките, че двамата са се разделили.

Ася Капчикова

Плеймейтката вече е майка на 3 деца. В началото на месеца стана ясно, че е бременна за трети път, а само дни по-късно... че всъщност е родила през ноември. Ася пък дори не обяви и името и пола на детето си. Важното обаче е, че тя е щастлива в ролята си на майка и се справя успешно с мисията си.

Виж още: Стереотипите, които чужденците имат за българите! Че сме руснаци, простаци и още

BALLAN

Трябва да признаем, че Габриел Петканов, синът на Алекс и Дани Петканови, вече не е най-популярното хлапе в Instagram. Просто с раждането на Матей, синът на BALLAN и приятелката му Надежда, титлата му беше отнета. Малкият Матей се роди в края на септември и вече притежава два Instagram профила - на майка си и на баща си. 

Поли Генова 

Още една звездна бременност и бебе в рамките на годината! В края на ноември се роди дъщерата на певицата - Леа Катрин. Това е второ дете за Поли Генова, която има и син - Даниел.

Виж още: Какво се случва? Мартина Юрукова все повече не прилича на себе си 

Фики

Краят на лятото ни донесе поредното звездно бебе. Тогава се роди Еслем, дъщеричката на Фики. И тя е второ дете за родителите си, но първо момиче в рода на Фики - нещо, което стана повод за голяма радост в семейство Стораро.

Изображение: https://www.instagram.com/asesq
https://www.instagram.com/fikistoraro/
https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Още от Cool Kids