VBox7 logo

Обрати, разруха, вълнения: Каква ще е 2020 г. според предсказанията на Нострадамус?

13 670 03.01.2020

Кой не знае Нострадамус, кой не е чувал за него? Пророкът е известен с точните си предсказация, макар и да умира преди векове или по-точно през 1566 г. Оказва се, че има предсказания и за 2020 г., които ви ги представяме днес.

Съжаляваме да го кажем, но неговите предсказания не са съвсем позитивни. Сред тях са природни катастрофи, световни войни и още катаклизми, но да влезем в дълбочина.

Виж още: Вълнуващ, каръшки, любовен или успешен? Какъв ще е януари за всяка една от зодиите

Трета световна война

Нострадамус предсказва сериозен конфликт през 2020 г. и по-точно - Трета Световна война. Тя ще вземе много животи и много ще предизвика много разрушения. Въпреки това мирът ще се роди изпод руините. Това обаче ще се случи чак през 2025 г.

Виж още: Каква ще е любовната 2020 г. за всяка една от 12-е зодии?

Религиозен екстремизъм

Третата Световна война всъщност ще е резултат от религиозен фундаментализъм в някои части на света. Той ще прерасне в терористични атаки, които ще провокират международни конфликти.

Виж още: Застъпва годината на Металния плъх! Каква ще е според китайския хороскоп?

Наводнения и урагани

Пророкът е предрекъл, че земята ще е под вода. Ураганите ще станат още повече, а някои части на Европа ще се превърнат в жертва на сериозни наводнения.

Климатични промени

Според Нострадамус небето ще се отвори и ще ни изгори с високите си температури. Нови пожари в амазонските гори ще са само началото на голямо разширение на дупката в озоновия слой.

Медицински прогрес

Според предсказанието животът на хората ще се удължи значително, а столетниците ще са много повече.

Източник thumbnail: iStock

13 670 03.01.2020

Още от OMG Facts