VBox7 logo

Каква ще е любовната 2020 г. за всяка една от 12-е зодии?

74 958 27.12.2019

2020 г. ще бъде вълнуваща година, пълна с много любов, за всички зодиакални знаци. Или поне това твърдят звездите. Но това е твърде общо.

Драма или страст? Раздели, нови вълнения, приключения? Какво очаква всяка една от зодиите през идната година.

Овен: Благословена година, пълна с много любов!

Няма как да има по-добра година за Овните от 2020 г.! Ще бъдете засипвани постоянно с комплименти за начина, по който изглеждате и това ще е страхотно за вашето самочувстиве. Връзката ви ще бъде здрава и сигурна, а лятото ще бъде повече от вълнуващо. Тези от вас, които са необвързани, ще овладеят до съвършенство изкуството на флирта и няма да са дълго сами.

Виж още: Тези 5 зодии прибързват в любовта! А това може да е много опасно

Телец: Ще преминете на следващо ниво!

Връзката ви лежи са стабилна основа - чувства, вярност, сигурност. Пригответе се за нова стъпка в живота си. Просто защото ще осъзнаете, че искате да сте си двамата завинаги. За тези от вас, които нямат партньор, бъдете сигурни, че ще намерите правилния човек през годината.

Виж още: Хората от тези 5 зодии имат най-тежки характери! Общуването с тях е ад

Близнаци: Перфектната година!

Няма какво да се промени в любовния ви живот сега. Отношенията между вас и партньора ви няма как да са по-добри. Е, със сигурност ще имате и някои спадове в отношенията, но това е в рамките на нормалното. Любовта ви ще цъфти по начини, които не сте подозирали. 

Виж още: Топ 7 на зодиакалните двойки, които нямат бъдеще в любовта

Рак: Поставете себе си на първо място!

Може би искате малко свобода в живота си, а може би нямате овече твърде много общо с партньора си. Може би е време да поемете по различни пътища. Ако пък държите на връзката си, време е за компромис. За тези от вас, които сте все още свободни, може би трябва да рискувате и да излезете с човек, който не е съвсем ваш тип. Може пък да се получи нещо интересно.

Виж още: Тези зодии искат просто да бъдат обичани, а не могат да излязат от френд зоната!

Лъв: Връзката ви ще става все по-силна!

През 2020 г. ще обръщате повече внимание на семейството и приятелите си. Романтиката може и да не ви е топ приоритет и да не се справяте съвсем добре с нея, но пък доверието ще расте. Ако нямате човек до себе си, ще имате доста шансове да поставите началото на една стабилна връзка.

Виж още: Тези двойки зодии лесно стават от добри приятели в романтични партньори

Дева: Романтиката ще е навсякъде!

Вие преживяхте много в последно време, но всичко си е струвало. Новата година ще ви донесе много интимност, романтика и споделени чувства. Хармонията ще властва във връзката ви. През лятото пък самотните Деви ще имат шанс за нова връзка.

Везни: Смутни времена в личен план!

Новата година ще донесе много и все важни промени в семейството ви, затова се заредете със сили и търпение. Връзката ви е пълна с романтика, но дали тя не е вече по навик? Тези от вас, които нямат партньор, може би трябва да почакат още малко.

Скорпион: Фокусирайте се върху себе си!

Може и да обичате някого от дъното на сърцето си, но понякога имате нужда от нещо друго в живоа си - свобода. По-добре си дайте малко почивка, тъй като ви чака вълнуващо и твърде горещо във всеки смисъл на думата лято. Онези от вас, които са необвързани, по-добре да се съсредоточат върху отношенията си с приятелите си.

Стрелец: Вълнуваща година!

Няма да имате време за скука и да се чудите какво да правите. Миналото остава в миналото, а бъдещето е все по-светло. Ако сте във връзка, партньорът ви ще ви изненада с приятни изненади. Необвързаните сред вас най-после са приели факта и вече е време да помислят какво наистина искат от живота си.

Козирог: Обърнете внимание на семейството си!

През новата година ще имате сила, вдъхновение и мотивация за много неща. Вие сте позагърбили семейството и приятелите си в последно време, а тази година ще имате шанс да се върнете към тях. 

Водолей: Време за равносметка!

Време е да промените начина си на мислене и отношение към другите, затова ще прекарате доста време през 2020 г., мислейки върху поведението си. Връзката ви пък ще стане още по-емоционална, страстна и истинска. Свободните сред вас ще имат добри шансове, които обаче не трябва да пренебрегнат.

Риби: Раздялата не е чак толкова лошо нещо!

Може и да сте във връзка, но липсата на внимание от страна на партньора ви ви оставя с чувството, че сте сами. Нещата ще станат по-лесни, ако си дадете сметка как се чувствате. Вие заслужавате да сте щастливи, не го отлагайте! Необвързаните пък ще преосмислят отношението си към "любовта от пръв поглед".Източник thumbnail: iStock

74 958 27.12.2019

Още от Кaк дa