VBox7 logo

Скандали, интриги, спорове: Как реагират при стресови ситуации 12-е зодии?

6 041 11.10.2019

Може да се имате за самоуверен и стабилен човек, но всеки си има моменти, в които несигурността го удря и го кара да се чувства меко казано нервен. 

Всяка зодия обаче реагира по различен начин, когато се стигне до такъв момент. Е, как по-точно?

Овен

via GIPHY

Самочувствие и смелост са думите, които описват Овните най-добре. Затова те губят разсъдък, когато ситуацията не е под техен контрол. Те стават импулсивни, нетърпеливи, действат без да мислят.

Телец

via GIPHY

Може и да не си го признават, но за Телците в такива ситуации най-важното нещо е да изглеждат спокойни. Проблемът е, че вие се фокусирате единствено върху това, а проблемите не намаляват.

Близнаци

via GIPHY

Представителите на зодията обожават да говорят, а когато се притеснят, го правят 100 пъти по-бързо. Това означава, че могат да изговорят 100 пъти повече глупости, което пък е доста неприятно.

Рак

via GIPHY

Родените под този знак са емоционални хора, които стават изключително раздразнителни, почервеняват и дори биха избягали от всички, за да преживеят сами със себе си кризисната ситуация. 

Лъв

via GIPHY

Когато Лъвът е нервен, той ще направи всичко по силите си, за да го разберат и останалите. Когато са раздразнени, те са все така шумни и показват всяка емоция. 

Дева 

via GIPHY

Представителите на зодията обмислят всичко и действат изключително бързо дори в напечените ситуации. Техният бистър ум не им позволява да реагират прибързано или нерационално и в най-тежките ситуации.

Везни

via GIPHY

И те като Девите не се притесняват от стресовите ситуации. Те имат силна логика и бърз ум, така че решението за тях е очевидно. 

Скорпион

via GIPHY

Представителите на зодията дори да няма за какво да се притесняват, те ще си намерят за какво да мислят. Проблемът обаче е, че те рядко споделят с когото и да било притесненията си.

Стрелец

via GIPHY

Стрелците са наистина самоуверени хора, но когато стане напечено, бързо ги обвзема паника. Те биха хвърлили обвинения върху невинни хора, само и само, за да не са във фокуса на вниманието.

Козирог

via GIPHY

Най-големите работохолици сред зодиите определено знаят как да се справят със стреса и кризисните ситуации. Приемат ги за нещо нормално, имат механизъм за справяне и просто продължават напред.

Водолей

via GIPHY

Водолеите знаят къде е тяхната слабост - емоциите. Затова, когато са нервни и трябва да реагират в тежка ситуация, просто си ги изключват. Затова при тях всичко е под контрол, а те действат логично.

Риби

via GIPHY

Рибите се водят от емоциите си и в най-тежките ситуации. Те просто са себе си. Това не винаги е най-правилното решение, но те продължават според случилото се.

Източник thumbnail: iStock

6 041 11.10.2019

Още от OMG Facts