Загазиха го: Култов турски сериал ще плаща солена глоба заради секс сцени

14 653 20.02.2021

Social Virals

Човек и добре да живее, все в някакъв момент се сблъсква с правораздавателната система. А колкото по-деен е човек, толкова по-голяма е вероятността това да се случи. 

Виж още: "Мецаните" от "Един за друг": За живота след шоуто, щастливите семейни мигове и новото ТВ участие

Точно това се случи със създателите на един от най-известните турски сериали в момента, "Почукай на вратата ми". Върховният съвет за радио и телевизия на Турция глоби продукцията за секс сцена  в джакузи и под душа, съобщава "Труд". С наказание е и местна телевизия, позволила излъчването на въпросните сцени. 

Виж още: Това Крисия ли е? Тийн певицата показа завидни форми

Според разпространения  от Съвета доклад,  сцената е неприемлива за гледане в семейна среда, покварява младежта и насърчава към  сексуална  разюзденост. Членовете на Съвета подчертават, че подобни сцени са неприемливи в една мюсюлманска държава.

Виж още: Нова година, нова интервенция: Андреа в Истанбул за операция, придружи я мистериозен мъж

Във въпросните сцени участват главните герои на филма - Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Но досега нито те, нито продукцията са коментирали решението на органа. 

Виж още: Позиция: Енджи Касабие няма да се ваксинира! Диетоложката за пандемичното хранене и цената му

"Почукай на вратата ми" е романтична комедия и един от най-успешните турски сериали за миналата година. Зрители от цял свят се забавляват не само с епизодите от сериала, но и с клипчета "зад сцената", следят личния живот на артистите заради работата им в сериала. Самите те пък признават, че лентата така ги сближила, че се чувстват като едно голямо семейство.

Изображение: https://www.instagram.com/thebursin/
https://www.instagram.com/sencalkapimi/

Още от Social Virals