VBox7 logo

Какъв скандал! Луна заряза Горан - бил наркоман, откраднал ѝ телефона... и не само!

8 675 11.11.2019

Преди време поп-фолк звездата Луна сподели с последователите си, че с любимия ѝ Горан искат да си имат наследник, но това е невъзможно, тъй като той има репродукитвни проблеми. За лечение двамата заминаха за Австралия, откъдето Луна показа зашеметяващо тяло:

Но само няколко дни по-късно двамата се разделиха. Причината за това е, че Горан посягал към забранените субстанции и то неведнъж. 

Виж още: Луна и приятелят ѝ почти не си говорят, връзката им е енергийна! Ще има ли сватба?

"Товарният влак с единствен пътник Горан Колев от Русе дерейлира на точното място, което очаква своя пациент от години! Комуна или затвор... все тая", написа в типичен стил Луна, обявявайки новината.

И не само това: в поредица от снимки и колажи в Instagram певицата споделя скандални разкрития за младока Горан. Оказва се, че наркотиците не са единственото пререкания на момчето със закона.

Виж още: Луна се похвали с нова любов! 26-годишният спортист е новото ѝ вдъхновение

Луна обвини Горан, че ѝ е откраднал телефона. И това не е единственият телефон, който е откраднал той. "Вместо "мъж" в живота, изплува крадец на телефони", пише тя, но под свои снимки. Общите им са вече изтрити.

Има и други признания: "Вместо на спасител на плажа, попаднах на удавник за слава", пише Луна. "Искаше да е известен, направих го! После искаше интервюта, дадох му ги! После искаше да се снима в клиповете ми, снимах го! Сбъднах му толкова много мечти! Облякох го, изкъпах го, нахраних го.... Какво още? Сега се лекува в комуната-лагер,но имам опасения,че ще избяга от там...", пише тя на последовател в Instagram.

Горан се снима в новия клип на Луна, но тя се зарече - ще го премонтира без него. 

8 675 11.11.2019

Още от Опасни връзки