VBox7 logo

Златка направи погача за малкия Благой! Поляха го и в нощен клуб

45 960 11.11.2019

Според народните традиции 40 дни след раждането на бебето се прави т.нар. погача. Това е изцяло женско събиране, на което се сервитат само сладки. 

Виж още: Вече официално: Златка Райкова и Благой Георгиев чакат бебе! Кога ще се роди?

Вярна на традициите и в частност на тази се оказа младата майка Златка Райкова, която го показа със снимка и няколко видеа в Instagram профила си.

Виж още: Златка Райкова вече е в напреднала бременност! Прекрасна е, вижте!

От тях става ясно, че събитието е било в ресторант, а основните цветове на погачата са били зелен, черен и бял. Сред декорацията се забелязват и надуваеми футболни топки, така че не е тайна какво си представят, че ще бъде бъдещето на малкия Благой неговите родители.

Виж още: Архивите са живи: Златка Райкова пяла в поп-фолк трио! Чуйте нейна песен!

"Погача на моята любов. Благодаря на всичките ми приятелки", написа Златка под кадъра. По-късно събитието е полято и с мъжката част от компанията, но в популярен столичен клуб. 

Виж още: Златка Райкова с първи емоционални думи към сина си: Плача без да спирам!

Благой Джуниър се роди на 30 септември с перфектни мерки - 3 кг. и 50 см. Самата Златка сподели, че знаела, че бебчето ще е момче, още когато разбрала за бременността си.

По време на цялата си бременност и тя, и бащата, наричали бебето Блажко или Благойчо, така че вариант за друго име нямали. Самият Благой Георгиев пък бил с половинката си от първия преглед при лекаря до самото раждане и включително на него. 

Златка Райкова и Благой Георгиев се сгодиха по време на коледните празници пред очите на най-близките си - семейството. Иначе футболистът сподели, че иска да се ожени за Златка още във Vip Brother. Тогава той дори си поиска годежен пръстен, който обаче не влезе в употреба в рамките на формата.

45 960 11.11.2019

Още от Cool News